Projektskema til borgerbudgettering 2016
Lagt online den: 13. september 2016

På torsdag vil der, som tidligere omtalt, være informationsmøde om borgerbudgettering i forbindelse med Spis & Skrid. Informationsmødet starter omkring kl. 19.30.

Sidder I allerede nu med gode ideer til projekter, som I mener vi skal have gang i, så hent nedenstående projektskema, udfyld det og tag det gerne med.

Som I kan se af skemaet forsøger vi at holde bureaukratiet på et minimum. I skal stort kun beskrive projektet, fortælle lidt og tidshorisont og angive et budget, som et enkelt beløb. Derudover har vi brug for at vide, hvem der er kontaktperson på de enkelte projekter.

Vi vil også meget gerne bede om et billed eller en tegning, som illustrerer projektet. Det er ofte meget nemmere at forstå end tusinde ord.

Som sagt må I gerne tage jeres ideer med til mødet og fortælle lidt om dem. Det er dog først på afstemningsmødet i oktober, at vi rent faktisk stemmer og hvilke projekter, der skal gennemføres.

I kan også hente en zip-fil med skemaet i både Word- og PDF-format her: https://dl.dropboxusercontent.com/u/2970888/Projektide.zip

Se også: Projektskema

Kilde: Landsbyforeningen