Resultat af afstemningsmødet
Lagt online den: 26. oktober 2017

I dag, torsdag d. 26. oktober, blev der afholdt afstemningsmøde i Oksenvad Landdistrikt med omkring 45 deltagere. Der blev stemt om, hvilke projekter, der skulle have del i de 50.000 kr, som Haderslev Kommune havde tildelt vores landdistrikt.

Vi havde i år modtaget 8 forskellige projektforslag, som ønskede beløb mellem 1.000 kr og 45.000 kr. Samlet set skulle vi bruge 182.000, hvis alle projekterne skulle gennemføres. Det er meget positivt, at der er så mange ideer i lokalsamfundet.

Aftenen startede med at de enkelte forslagsstillere kort præsenterede deres projekter. Under præsentationerne blev der livligt stillet spørgsmål til og kommenteret på projekterne.

Herefter var der lidt mad og drikke, mens der blev stemt. Det var også muligt at komme forbi og afgive sin stemme, inden mødet begyndte. Det benyttede en håndfuld indbyggere sig af. Mens der blev spist og snakket henover bordene, var stemmetællerne i gang med optællingen.

I forbindelse med kaffen og kagen kunne vi udnævne vinderprojekterne.

Vinderprojektet blev renovering af kleinbahnstien fra Ørsted mod Jels, som fik tildelt 23.000 kr.

Projektet med næstflest stemmer blev renovering af fælleslokalet på Oksenvad Landdistrikts Aktivitetscenter som fik tildelt beskedne 2.500 kr.

På tredjepladsen kom etablering af FodboldGolf bane i Oksenvad, som fik de resterende små 25.000 kr.

Tak til alle jer der kom med projektforslag og tak til alle der mødte op til afstemningsmødet. Tak til Haderslev Kommune for midlerne i forbindelse med borgerbudgettering.

I bilaget nedenfor kan I se samtlige projektforslag

Se også: Samtlige projektforslag til borgerbudgettering 2017

Kilde: Landsbyforeningen for Oksenvad og Omegn


45 personer var dukket op til afstemningsmødet


Der var lidt mad og drikke under afstemningen