Oksenvad, 17. maj 2006
Oksenvads fodbolddamer har startet sæsonen, og holdet har fået et komplet nyt spillerdress sponsoreret af Hydro Texaco i Sommersted. Sættet består af trøjer, bukser, strømper og overtrækstrøje. Desuden 2 nye bolde og 12 vanddunke. En flot gave!

Spillerne på årets hold bestå af Anja Christensen, Anni Hansen, Begitte Krab, Heidi Hansen, Lene Kjær, Linda Nehlsen, Louise Petersen, Malene Reinhardt, Malene Hansen, Mette Løbner, Tina Benkjær - oversidder (og ikke med på billedet): Lena Krønov og Jenny Lund.

Hans Ole Nissen fortæller om de hidtidige resultater:
I første runde sad vi over. Sidste mandag mødte vi på udebane Nustrup, og vi spiller altid nogle gode og jævnbyrdige kampe mod dette hold. Ved halvleg står der 2-0, som nemt kunne have været større. 5 min inde i 2 halvleg øgede vi til 3-0, og med den nye regel for 7-mands hold, så må et hold som kommer bagud med 3 mål, sætte en ekstra spiller ind. Ingen af spillerne opdagede det, og det var ikke nogen grund til at informere dem om det, indtil 5 min før tid, da en af spillerne fra holdet spørger, om de må spille med 8 spillere - og ja det måtte de jo godt. Efter kampen blev Linda Nehlsen kåret som kampens spiller.

Kampen tirsdag aften var mod Taps, som havde fået stablet et helt nyt og ungt hold på benene. Efter en god start kom vi foran med 1-0, men Taps udligner 10 min. senere. Så begynder vi at få overtaget med 10 min. til pausen og får fortjent bragt os foran med 2-1 til halvleg. 2 halvleg havde vi godt styr på, og også her udnyttede modstanderen, da vi kom foran med 3-1 og kort tid efter 4-1, at de måtte sætte en ekstra spiller ind. Taps tilspillede sig en kæmpe chance 5 min. før tid, men en pragtredning af Anni Hansen hindrede scoring (en tv redning). Så kampen endte 4-1. Anni blev senere kåret som kampens spiller, og fik den store bamse med hjem