: Old-boys
Topscorerliste: Old-boys

Sejr i sæsonens sidste kamp
Hjerndrup, 22. september.
Efter forårets kampe førte Oksenvad suverænt rækken. Men her i efteråret er det gået rigtigt dårligt - ikke mindst på grund af skader og mange afbud. Men i årets sidste kamp fik holdet dog lidt oprejsning, da Hjerndrup blev blev besejret 4-1. I første halvleg sad Oksenvad fuldstændig på kampen og tilspillede sig mange chancer. Det blev dog kun til én scoring før pausen, da Gunnar Stehmann afsluttede et glimrende angreb med at sende bolden mellem målmandens ben.
Efter pausen fortsatte presset, men ind imellem fik Hjerndrup contra-chancer. Og på en lidt heldig contra fik holdet udlignet 10 minutter før tid. Men straks derefter bragte Gunnar Stehmann Oksenvad foran 2-1. Og den hasteindkaldte René Tarp øgede til 3-1, før Poul Nielsen til slut loppede bolden over den offensive Hjerndrup målmand.
På fredag er så afslutningsfest i Nustrup.

Oksenvad tabte igen
Oksenvad, 15. september.
Det har været svært at stille hold her i efteråret. Og dagens kamp var ingen undtagelse. I sidste øjeblik måtte holdet suppleres med et par ynglinge-spillere.
Nustrup spillede bedst de første 20 minutter, og de bragte sig ret nemt foran 4-0. Derefter fik Oksenvad lidt mere greb om kampen, og en af de hidkaldte ynglinge Thomas Koldbæk reducerede til 4-1 ved at fjerne spindelvævet i trekantsammenføjningen.
I anden halvleg var kampen ret lige med vældig gode chancer til hjemmeholdet. Nis Erik Thomsen og Tommy Pabst fik scoret, men Nustrup hvilede heller ikke på laurbærrene, så slutresultatet blev 7-3.

Oksenvad tabte lokalopgøret til Sommersted
Sommersted, 8. september.
Der var slet ingen tvivl om aftenens resultat, da Sommersted vandt en sikker sejr over Oksenvad på 9-2. Allerede efter første halvleg var stillingen 5-1, så der var aldrig tvivl om resultatet. Oksenvad var stærkt svækket af en lang række afbud og kunne således kun mønstre 9 spillere til kampens start. Derfor blev holdet suppleret med 2 spillere fra Sommersted, som mødte frem med en stor reservestab. Symtomatisk for kampens forløb var det faktisk de udlånte spillere fra Sommersted, som havde de største chancer. Og Per Andersen scorede da også begge mål for Oksenvad.

Oksenvad tabte til Jels
Jels, 1. september.
Det har ikke været et godt efterår for Oksenvad, som nu har mistet chancen for at genvinde mesterskabet. I aftenens kamp blev det til et nederlag på 4-1 i Jels.
Hjemmeholdet startede bedst og pressede Oksenvad tilbage på banen. Efter flere tilløb til scoring kom Jels foran 1-0 midt i 1. halvleg. Derefter vågnede Oksenvad op og overtog mere og mere af spillet. Og 5 minutter før pausen fik Oksenvad tilkendt et straffespark. Det blev sikkert omsat i mål af Ejgil Wind.
Efter pausen pressede udeholdet fortsat, og allerede efter 5 minutter var der en mægtig chance for føring til Oksenvad. Men desværre blev forsøget misbrugt.
Jels satsede mere på contra-angreb. Og det lykkedes til fulde, da det blev til flere friløb, som så resulterede i 3 yderligere scoringer.
Da Rødding slog Sommersted med hele 5-1, ser det ud til at årets vinder allerede er fundet. På onsdag er der lokalopgør mellem Sommersted og Oksenvad.

Første nederlag
Oksenvad, 25. august.
Oksenvad led sæsonens første nederlag, da Rødding var på besøg. Rødding pressede hjemmeholdet fra start og havde flere muligheder foran mål. Alligevel kom Oksenvad foran 1-0 efter 20 minutter på et af de få kontraangreb. Tommy Pabst scorede. I sidste minut før pausen fik Rødding dog fortjent udlignet på straffespark.
I anden halvleg fortsatte presset og gæsterne bragte sig foran 3-1. Gunnar Stehmann fik skabt fornyet spænding om kampens resultat, da han reducerede til 2-3. Men Rødding scorede kort efter til slutresultatet 4-2.
Oksenvad kunne kun mønstre 11 spillere, som blev reduceret til 10 mand pga. en skade. Men Rødding vandt en helt fortjent sejr. Nu ligger 3 hold á point i toppen: Oksenvad, Rødding og Sommersted. De to sidstnævnte møder hinanden på onsdag.

2-0 i Stepping
Stepping, 18. august.
Oksenvad havde stort besvær med at hive sejren i land i Stepping. Første halvleg var meget jævnbyrdig, men sluttede uden scoring. I anden halvleg overtog Oksenvad mere af spillet, men Stepping havde en kæmpe chance for bringe sig i front. Blot 9 minutter før tid lykkedes det dog Oksenvad at bringe sig i foran, da Gunnar Stehmann fra kanten af straffesparksfeltet scorede på et flad skud. Forinden havde der dog været flere gode scoringsmuligher - men alle løb ud i sandet.
5 minutter før tid scorede Ejgil Wind til slutresultatet 2-0 på et godt langskud.
(der vil blive bragt en større reportage omkring udviklingen op til målet, skudepisoden og de efterfølgende jubelscener på tilskuerpladserne, når landstræner Bo Johansen er sluppet fri af journalisterne efter 0-0 mod Holland).

Pligtsejr over Skodborg
Skodborg, 11. august.
Oksenvad vandt som ventet over bundproppen Skodborg i onsdagens old-boys kamp. Sejren blev på 5-1 efter 3-0 ved pausen. Men der blev brændt alt for mange chancer fra udeholdets side. Målscorerne var Gunnar Stehmann 2, Jørn Jakobsen, Henrik Weber og Tommy Lindahl hver 1 mål.
Det bliver straks meget vanskeligere i de kommende kampe, når konkurrenterne til førstepladsen Stepping, Rødding og Sommersted stiller op.

3-3 mod Simmersted
Oksenvad, 4. august.
Oksenvad er stadigvæk ubesejret i årets turnering. Men efter 15 minutters spil af kampen mod Simmersted tydede det på det første nederlag, da Simmersted havde bragt sig nemt foran 2-0. Men kampen vendte fuldstændig derefter, og Oksenvad fik reduceret, udlignet og bragte sig foran. Målscorerne var Henrik Weber, Gunnar Stehmann og Flemming J. Hansen.
I 2. halvleg dominerede hjemmeholdet fortsat uden dog at tilspille sig ret mange store chancer. Og pludselig fik Simmersted en kontra - og så var der igen balance i tingene. Kampen endte således 3-3.

Oksenvad topper
Oksenvad, 16. juni.
Old-boys turneringen holder nu pause indtil 4. august. Og det bliver med Oksenvad på en klar førsteplads 3 points foran forfølgerne. I den sidste kamp før ferien blev det til en komfortabel sejr på 8-1 over Ø. Lindet. Der gik nogen tid før der kom gang i scoringen - men så gik det også stærkt. Ved halvlegen var stillingen således 5-1. Sommervejret var rigtigt kommet ind over Oksenvad stadion, så det var en hed affære for spillerne. Efter pausen scorede Oksenvad yderligere 3 gange, men der var adskillige chancer for yderlige scoring i begge ender.
Tommy Pabst blev igen topscorer med 3 mål, Nis Erik Thomsen fulgte efter med 2 scoringer og Gunnar Stehmann, Eigil Hansen og Hans Henrik Christensen scorede hver en gang.

Ubesejret i foråret
Oksenvad, 9. juni.
Første halvdel af turneringen er nu slut. Og igen blev det scoret masser af mål, da Hjerndrup blev sendt hjem med et 6-1 nederlag. I første halvleg fulgte Hjerndrup dog godt med. Og Oksenvad kunne kun gå til pausen med en føring på 2-1. Det kneb med de præcise afleveringer.
I 2. halvleg blev Hjerndrup gang på gang overløbet, og der opstod masser af målchancer. Også fordi udeholdet koncentrerede sig for meget om dommerens præstationer end om egne evner. Tommy Lindahl og Søren Nielsen scorede hver 2 gange. Nis Erik Thomsen og Jørn Jakobsen hver 1 gang.
På onsdag spilles første kamp i efteråret. Modstanderen er Ø. Lindet.

9-3 over Nustrup
Nustrup, 2. juni.
Oksenvad havde intet besvær med kampen i Nustrup. Ved halvleg var stillingen 3-1, men efter pausen spillede hjemmeholdets forsvar uhyre offentsivt. Og det straffede Oksenvad, som i flere tilfælde fik frit løb mod mål. Udeholdet blev reduceret til 10 mand midt i 2. halvleg, men det fik ingen betydning for kampen.
Målscorerne var: Tommy Pabst 3, Nis Erik Thomsen 3, Gunnar Stehmann 1, Tommy Lindahl 1 og Johnny Rasmussen 1 (hans første mål for Oksenvad).

Oksenvad vandt topopgør
Oksenvad, 26. maj.
Oksenvad old-boys vandt det absolutte topopgør mod Sommersted 4-2. Dermed fører holdet puljen med et enkelt point foran netop Sommersted. Men efter første halvleg var der intet der tydede på en hjemmesejr. Sommersted dominerede store dele af kampen før pausen. Og det kunne nemt være gået værre end de 2-0, som var resultatet efter første halvleg. Sommersted spillede presspil og dominerede midtbanen.
Men efter pausen vendte spillet. Oksenvad fik styr på midtbanen, og afleveringerne fik adresse på i modsætning til den første halve time.
Allerede efter 5 minutters spil reducerede Curt Lorenzen på et godt skud fra grænsen af straffesparksfeltet (hans først scoring siden Slaget på Reden).
Kort tid derefter udlignede Hans Henrik Christensen på et direkte frispark, hvor bolden kilede sig ind i trekanten.
Midt i halvlegen løb Tommy Pabst fra Sommersteds forsvar på en fin pasning. Og i slutningen af kampen gik Tommy igen igennem og sikrede Oksenvad sejren på 4-2. Jo, det var noget af en vending kampen fik.

Hattrick af Pabst
Oksenvad, 19. maj.
På forhånd forventede Oksenvad en svær kamp mod Jels old-boys, som i år stiller med et langt stærkere hold end tidligere. Men Oksenvad chockstartede med to scoringer allerede inden for de første 5 minutter. I begge tilfælde var det Tommy Pabst, som scorede. Tommy fuldendte sit hattrick efter 20 minutter, og så var Jels knækket. I anden halvleg fik Jels reduceret, men det blev aldrig spændende. Og i slutningen af kampen scorede Nis Erik Thomsen til slutresultatet 4-1. En god indsats af Oksenvad, som næste onsdag spiller topopgør mod Sommersted, der pt. er alene i spidsen af turneringen - ét point foran Oksenvad.

Uafgjort i topopgør
Rødding, 12. maj.
Oksenvad er stadigvæk ubesejret i årets old-boys turnering. Kampen mod en af de evige rivaler Rødding endte passende 2-2. Oksenvad var på forhånd handicappet af en lang række afbud, så på forhånd var der ikke de store forventninger til kampens resultat. Men udeholdet kom hurtigt foran 1-0 ved den hasteindkaldte Michael Thomsen. Begge hold havde gode chancer for at ændre resultatet, men 10 minutter før halvleg scorede Flemming J. Hansen sit 2. sæsonmål og det bragte hjemmeholdet lidt ud af balance. Men kort før halvlegen var slut, fik Rødding reduceret efter et par contraer.
I anden halvleg bølgede spillet frem og tilbage, men det lykkedes igen Rødding at få scoret efter klumpspil.
Så kampen endte 2-2. Et retfærdigt resultat efter spil og chancer.

Heldig sejr til Oksenvad
Oksenvad, 5. maj.
Oksenvad old-boys vandt onsdag en heldig sejr over Stepping. Resultatet blev 2-1 efter 1-0 ved pausen. Jørn Jakobsen bragte fortjent hjemmeholdet foran før pausen, hvor medvinden gav Oksenvad en fordel.
Efter pausen pressede Stepping hårdt for en udligning. Og det lykkedes at udligne på et selvmål. Presset fortsatte, men på en kontra blot 3 minutter før tid scorede Arne Lindahl det afgørende mål. Men uafgjort havde været mere retfærdig.

Oksenvad vandt stort
Oksenvad, 28. april.
Skodborg er med i den lokale old-boys turnering for første gang. Men det er er ikke meget saft og kraft i holdet. Oksenvad vandt nemt 8-1 efter 6-0 ved pausen. Tommy Lindahl og Henrik Weber scorede hver 2 gange. Tommy Pabst, Nis E. Thomsen, Flemming J. Hansen og Poul Nielsen lavede hver 1 mål.
Spillet efter pausen var langt fra prangende, men der skal jo også to hold til at skabe en god kamp.

Simmersted-Oksenvad 3-4
Oksenvad, 21. april.
Oksenvads old-boys vandt onsdag aften en smal sejr på 4-3 i Simmersted. Ved pausen var stillingen 3-3. Oksenvad var foran 1-0 efter 45 sekunders spil. I anden halvleg fortsatte det med store chancer især til udeholdet, men blot 2 minutter før tid kom sejren i hus, da Gunnar Stehmann scorede sejrsmålet. Det var hans anden scoring. De to øvrige mål blev sat ind at Tommy Pabst.

2-2 i mudderkamp
Ø. Lindet, 14. april.
Ø.Lindet og Oksenvad spillede 2-2 i den første old-boys kamp. Banen var et stort pløre og spillet var derefter. Ø. Lindet var foran 2-0 indtil 7 minutter før tid. Der blev da reduceret til 1-2 på et selvmål og 5 min. før tid udlignede Gunnar Stehmann på et flot langskud.