Af: Louise Petersen

Heida Lund
7. oktober
Oksenvad blev regionsmester
Efter en fremragende sæson af Oksenvads damer var der søndag d. 7. oktober lagt op til flotte resultater ved JBU’s regionsmesterskaber for kvinder C, som blev afholdt i Jels. Det er 4. gang at Oksenvad tager af sted til dette mesterskab, men holdet er aldrig nået længere end semifinalen.
På grund af skader var Malene Hansen og Louise Petersen ikke i spilledragterne! De indledende runder skulle først overstås og helst med en sejr i hver kamp.

Første kamp var mod Nordals, som blev besejret 2-0 ved mål af Heidi Hansen og Jette (en lånt spiller!).

Anden kamp var mod Jerne IF, som nok var favoritterne i vores pulje. Kampen endte 1-0 til Jerne efter flot fodboldspil fra begge hold.
Med dette resultat var gruppespillet tabt og Oksenvad måtte desværre igen opgive at vinde mesterskabet.

Derfor skulle tredje og sidste kamp bare overstås, hvilket den også gjorde med resultatet 3-1 til Oksenvad. Heidi Hansen 2 og Anja Kristensen 1 mål.

Efter nogle flotte kampe var det blevet tid til en velfortjent dåsebajer og et varmt brusebad, så støvlerne blev smidt, øllene hentet alt imens vi sad og så Jerne få klø af Nordals. Pludselig fik vi at vide at hvis Nordals gik hen og vandt denne kamp, ville vi være bedst i vores gruppe og derved gå videre til semifinalerne – og de vandt sørme! Så på med støvlerne igen, og for nogle var det på med alt det våde tøj!:)

I semifinalen tørnede vi sammen med Vejen IF og skulle man se på statistikker fra tidligere opgør, var Vejen klar favoritter.
Men Oksenvad ville det anderledes og vandt overbevisende kampen 1-0.

Endelig var finalen i hus efter 4 års deltagelse (3 års exit pga. Varde IF!), kunne vi se Varde blive slået ud af Nørre Nebel efter en dramatisk semifinale med både omkamp og straffespark inden Nørre Nebel kunne tage sejren.
Det viste sig at Nr. Nebel ønskede en sejr ligeså meget som Oksenvad, så det afgørende moment ville blive de som havde flest kræfter tilbage.
Den ordinære spilletid endte 0-0, med lige store chancer i begge ender. Så igen måtte der spilles yderligere 2x5 min. for at finde en afgørelse – og hvilken afgørelse det blev. Efter ca. 3 min. spillet gjorde Heidi Hansen et godt arbejde i front med nogle hurtige driblinger, hvorefter Anja Kristensen kunne prikke bolden forbi Nr. Nebels målmand og afgøre finalen.

Så endelig kunne Oksenvad kalde sig selv for regionsmestre 2007!

Line Olesen
24. september
Storsejr over nr. 2
Mandag d. 24. september var sæsonens sidste kamp og denne gang på udebane mod Nustrup. Inden kampen var der blevet lagt op til en tæt kamp, som bestemt ikke var vundet på forhånd, idet Nustrup lå lige i hælene på os og med en sejr kunne de tage pladsen til kredsmesterskabet i stedet for os. Men sådan skulle det ikke gå! Efter peptalken var vi helt klar til start, hvilket resulterede i et mål allerede 30 sek. efter dommerens startfløjt, så var stilen lagt! Pausestillingen var 0-4.
2. halvleg blev rigtig god, og der blev serveret flotte mål med både hovedet og på langskud.  Selvom regnen silede ned, var Oksenvad endnu engang ikke til at stoppe og viste dermed hvorfor holdet skal til kredsmesterskab d. 7. oktober, med en sejr over gruppens nr. 2 på hele 0-10.
Kampens spiller: Heidi Hansen
Målscorer: Louise Petersen 3, Linda Nehlsen 3, Anja Kristensen 2, Heidi Hansen 1 og Begitte Krab 1 mål.

Majken Andersen
17. september
Klar til kredsmesterskab
Damekampen blev desværre aflyst og det samme er kampen næste mandag, hvor vi skulle have mødt Nustrup. Derfor spilles der ikke flere kampe i turneringen i år.
Dog er vi gået videre til kredsmesterskabet, idet vi er suveræne 1’ere i puljen, fortæller Louise Petersen.
Dermed får bl.a. Majken Andersen (billedet) en lille pause.

Malene Reinhardt
10. september
Oksenvad - Stepping 8-1
Oksenvads damer tog imod ærkerivalerne fra Stepping. Som altid var der lagt op til intens kamp, i det ingen af holdene ønsker at tabe netop disse opgør.
Meeeeen, igen igen og igen var det Oksenvad som kom bedst fra start og gik til pausen med stillingen 4-1. Det var dog ikke et prydende fodboldspil, som blev leveret, hverken fra hjemme- eller udeholdet. Afleveringerne lå alt for upræcis og chancerne blev ikke udnyttet optimalt, men det lykkedes alligevel at hive en sejr på hele 8-1 hjem for damerne. Især Malene Reinhardt havde sit hyr med en bestemt angriber, men klarede det på bedste vis!
Citat Malene Reinhardt:
- "Hvis man ikke kan stoppe dem på ærlig vis, må man jo spænde ben, når de er kommet forbi".
Kampens spiller: Begitte H. Krab
Målscorer: Begitte H. Krab 3, Linda Nehlsen 2, Anja Kristensen 2, Stepping 1 (selvmål)

Hans Ole Nissen
3. september
Storsejr over Jels
Mandag d. 3.09.07 var det Jels, som skulle overvindes på deres hjemmebane. Efter et par afbud var Gysse og Maggie blevet indhentet som hjælpere og reserver.
Kampen startede godt med et par hurtige scoringer fra Louise og Linda, hvilket gjorde at Oksenvad også i denne kamp trak det længste strå og kom bedst fra start. Jels kunne ikke tilbyde det helt store og kom kun frem til enkelte chancer hele kampen igennem. Pausestillingen var 4-0.
I 2. halvleg havde Jels pakket sig i forsvaret og faktisk allerede opgivet på forhånd, idet de ønskede at stoppe kampen når 10 scoringer var nået. Men Oksenvad ville det anderledes. Selvom kampen mere eller mindre var vundet, fortsatte holdet i samme tempo og nåede frem til chancer i stort set hvert angreb, hvilket resulterede i at kampen blev vundet hele 0-10.
På billedet er det den succesrige træner Hans Ole Nissen.
Kampens spiller: Malene Hansen
Målscorer: Louise Petersen 4, Linda Nehlsen 3 og Heidi Hansen 3 mål.

Malene Hansen
27. august
Målfest i Oksenvad
I efterårets første kamp blev Christiansfeld sendt hjem fra Oksenvad med et nederlag på 11 - 4.
- sikke en start vi fik.
Der blev lagt hårdt ud fra første fløjt og Christiansfeld blev presset helt i bund, hvilket resulterede i et utal af chancer. Louise startede gildet med en scoring og herefter gik det stærkt. Alene i 1. halvleg blev der nettet hele 8 gange hos modstanderne, og her stod Linda Nehlsen for størstedelen. Værd at nævne er især hendes mål til 6-2, hvor hun ca. 10 m fra midten knalder bolden op under overlæggeren, uden nogen chance for målmanden.
I 2. halvleg går tempoet ret meget ud af kampen. Christiansfeld får spillet sig til flere chancer og Oksenvad går i stå, da sejren jo mere eller mindre er i hus. 2. halvleg ender derfor meget målfattigt 3-2 til hjemmeholdet.
På billedet er det Malene, den yngste af de 4 spillere fra Hansen-familien.
Kampens spiller: Louise Petersen
Målscorer: Louise Petersen 4, Linda Nehlsen 4, Heidi Hansen 2 og Anja Christensen 1 mål.

Tina Benkjær
25. juni
Fuldt hus i sidste kamp
Damerne mødte Øsby på udebane i forårets sidste kamp, der blev spillet i regnvejr. Allerede ved pausen førte OIF med 0-7. Og det med mange klassemål, både fra distancen, med hovedet og elegante gennemspil.
Efter pausen blev tempoet pillet lidt ud af kampen, med stadigvæk med Oksenvad i teten. Holdets målmand Anni Hansen blev ufortjent og lidt heldigt passeret en enkelt gang, men Tina Benkjær (billedet) var som sædvanligt en sikker bagerste kvinde på banen.
Med denne kamp afsluttedes forårets runder med en sejr på 11-1 og en samlet målscore på 58 – 9 og maksimum point. Så det kan man da vist kun kalde en succes, hvilken vi bestemt har tænkt os at fortsætte efter sommerpausen.
Kampens spiller: Anja Christensen
Målscorer: Heidi Hansen 4, Louise Petersen 3, Anja Christensen 2, Linda Nehlsen 1 og Begitte Krab 1 mål.

Heidi Hansen
18. juni
Sæsonens største sejr
Allerede fra dommerens første fløjt gik det stærkt hjemme mod Vedsted. Med 8 min. spillet var der allerede inkasseret 4 mål på Oksenvads konto, så det hele så ud til at blive legende let endnu engang. Vedsted nåede dog at passere Anni 2 gange i løbet af kampen, men uden den store betydning, da stort set alt lykkedes for Oksenvad i denne kamp. Hele 14 gange blev Vedsteds målmand passeret, så meget mere er der vist ikke at sige om den kamp.
Kampens spiller: Begitte Krab
Målscorere: Heidi Hansen 5, Anja Christensen 3, Linda Hansen 3, Louise Petersen 2 og Begitte Krab 1 mål.

Begitte Krab
11. juni
7-3 sejr i topkamp
Der var lagt op til et brag af en kamp da de to tophold, Fjelstrup IF og Oksenvad tørnede sammen i en duel om puljens første plads.
Til trods for de knap 30 grader var begge hold tændte på en sejr, og intet mindre ville være acceptabelt for begge parter.
Oksenvad kom dog bedst fra start med 2 store chancer inden for de første par minutter, men desværre var nerverne og heldet ikke med. De første 10 min bar præg af varmen, men Oksenvad formåede dog at holdet modet og gejsten i top. Dette bare frugt et godt stykke inde i 1. halvleg, hvor Linda Hansen åbnede målfesten med et langskud. Derefter fulgte 2 scoringer af henholdsvis Heidi Hansen og Anja Christensen, hvilket gjorde at pausestillingen var 0-3 til udeholdet. Fjelstrup havde dog ikke mistet modet og kæmpede videre efter halvlegen, og det gav pote. Pludselig var stillingen 4-3 efter nogle hurtige scoringer fra begge hold, men det var Oksenvad som formåede at kæmpe de sidste 15 minutter, hvor der blev sat endnu 3 mål ind på udeholdets konto.
Oksenvad har med denne sejr lagt sig i toppen af puljen med en målscore på 33 – 6 og max. point (21 ud af 21 mulige) og er godt på vej mod kredsmesterskabet for 3. år i træk.
Målscorere: Linda Hansen 1, Begitte Krab 1, Heidi Hansen og Anja Christensen 3 mål

Anni Hansen
29. juni
God modstand
For første gang i forårssæsonen fik Oksenvad virkelig modstand - Nustrup er et af de hold, hvor vindermentaliteten og sejr har højeste prioritet.
Vi måtte et godt stykke ind i 1. halvleg før Linda Nehlsen scorede. Kort efter blev Nustrups målmand endnu engang passeret, så Oksenvad kunne gå til pause med en føring på 0-2.
Efter pausen gik Oksenvad helt ned i gear og troede deres 0-2 føring var nok til en sejr, men Nustrup pressede OIF helt i bund, men Anni Hansen holdt buret rent. Uafgjort nok have givet et bedre billede af kampen.
Målscorere: Linda Nehlsen 2 mål

Anja Christensen
21. maj
Flot fodboldspil
På papiret var Christiansfeld ikke en svær modstander hjemme i Oksenvad. Holdet havde ingen vundne kampe, selvom de har drillet alle tophold. Det startede godt med en hurtig scoring fra Linda Nehlsen, og 1. halvleg var helt sikkert i Oksenvads favør, der gik til pause med stillingen 3 – 0.
Efter pausen fik Anja Christensen lidt tilfældigt bolden i kassen til 4-0. Men herefter faldt vi lidt i tempo og spilkvalitet. Det resulterede i, at Christiansfeld fik lov at pynte på resultatet med en scoring, men derefter vågnede vi op igen, og kampen endte med 6-1 efter en utrolig stor kamp med flot fodboldspil og god holdånd. - 4. juni venter Nustrup på udebane.
Kampens spiller: Tina Benkjær.
Målscorere: Linda Nehlsen 2, Heidi Hansen 2, Begitte Krab 1 og Anja Christensen 1 mål.

Louise Petersen
14. maj
Storsejr i topopgør
Topopgøret i Vojens endte med en sikker sejr til Oksenvad på 7-1. Banen var ikke i den bedste stand, men der gik dog ikke længe før begge hold havde vænnet sig til forholdene. Vojens kom i front, men kort efter udlignede Oksenvad på et langskud fra Linda Nehlsen. Derefter gik det slag i slag for OIF, som kunne gå til pausen med en 4-1 føring.
Efter pausen er det igen udeholdet, som sad på kampen uden at give Vojens de store chancer. Der blev tacklet igennem fra begge hold, men alt i alt en rigtig god kamp, hvor viljen til sejr var genfundet og 1. pladsen i puljen genvundet!
Målscorere: Louise Petersen 3, Heidi Hansen 2, Lene Kjær 1 og Linda Nehlsen 1 mål.

Linda Nehlsen
7. maj
Damerne godt fra start
Oksenvads damer tog i mandagens kamp imod Stepping på hjemmebane. Allerede inden kampen var spillerne tændt på, at det var en kamp som bare skulle vindes.
Spillet var meget ligeligt fordelt, og begge hold spillede sig til mange chancer – de chancer som der skal scores på! Især Oksenvad var uheldige med mange skud på stolpen, hvilket i høj grad vidnede om manglende koncentration. Godt inde i 1. halvleg sender Lene Kjær bolden i mål for første gang, og derefter sparker Linda Nehlsen den også forbi Steppings målmand.
Disse er kampens eneste scoringer, så endnu en sejr var i hus, til trods for manglende koncentration og vilje over hele linien.
Kampens spiller: Linda Nehlsen.
Målscorere: Lene Kjær, Linda Nehlsen.