Hjemmekampe på Oksenvad stadion

Fodbold.JPG (2485 bytes)
03/08-2002
Microerne er stærke
Microholdet har igen været til en sommerfest turnering, og der er ved at være kotume at de vinder alle deres kampe.
Dette skete således også igår, hvor de deltog i sommerfesten i Nustrup. I den første kamp slog de Gram med 4-2,  og her var den store målskytte Andreas Thomsen der lavede alle Oksenvads 4  mål. I den anden kamp var der Nustrup/Ø.Lindet der var modstanderen, og her vandt vi 6-0. I den kamp fik Jesper Christiansen skudt sig varm, og lavde 3 mål, Andreas Thomsen lavede 2  og det sidste var et selvmål. Holdet er ikke tilmeldt nogen rigtig turnering, men deltager kun i stævner, så de er meget sultne, når de skal i kamp. Næste år skal de med i en rigtig turnering, så de kan få nogler flere kampe. De otte spillere i Nustrup var: Nikolaj Christensen, Jesper Christiansen, Andreas Krogh, Tommy Midtgaard, Martin Jakobsen, Mathias Andersen, Andreas Thomsen og Erik Timmermann.

25/05-2002
Heroisk indsats af juniorer
Dagens modstander var Haderslev FK, som troppede op med 11 mand imod vores kun 10 mand. Vi havde snakket om at komme frem på banen fra starten og presse HFK. Efter små 15 min. fik vi et gennembrud, som førte til den første scoring, men dommeren dømte desværre offside. Ved halvleg var resultatet stadig 0-0, og der skulle ske noget. Vi satte derfor Jeppe Schmidt til at mandsopdække deres nr.10, som var den mest markante spiller. Og vi fortsatte med at presse frem ad på banen.
Efter 10 min. fik Lasse Madsen fremtvunget et straffespark. Dette skulle Jeppe Schmidt selvfølgelig ta', og som i sidste kamp placerede han et vidunderlig skud helt ved stolpen. Resten af kampen stod der Oksenvad på, og vi fik en masse angreb, som førte til mange afslutninger. Det andet mål lavede Lasse Madsen, der hele tiden var en trussel for HFK, som slet ikke magtede at stoppe ham. Det 3. mål stod Bjørn for - og ja hvad skal jeg sige, han holder standarden fra kampen i Agerskov. Og han var så sikker på at han ville score, at hele familien var inviteret med til dagens opgør (alletiders idé).
Det 4. og sidste mål stod Lasse Madsen for efter en total frispilning fra Jeppe Schmidt. Alle spillere gjorde det godt, og vi fik en fortjent 4-0 sejr. Lars Kunz havde tilmed et virkelig flot hovedstød, som var milimeter fra at gå ind. Han spillede virkelig disciplineret og med et stort overblik. Tillykke med sejren alle sammen, det er en fornøjelse at kunne være med til kampene.

17/05-2002
Juniorer vandt igen
Ny fortjent sejr til juniorne, og denne gang blev det til en sejr på 6-3 over Agerskov. I starten af kampen havde Agerskov spillet og efter et kvarter kom vi bagud 1-0 og der gik små 10 min., så fik Bjørn Lauritzen gang i målmaskinen og han fik i dagens kamp nettet hele fire gange - 3 af målene inden for et kvarter, så det var den beste kamp jeg har set fra hans side. I det hele taget spillede alle en rigtig god kamp. Det femte mål stod Jeppe Schmidt for, da han blev fældet i feltet, og selv sikkert eksekverede straffesparket. Sidste mål var lige så flot og det står Morten List for. Efter et flot gennembrud i venstre side hamrede han bolden ind ved nærmeste stolpe. En stor applause til samtlige spillere for en rigtig god indsats.
EFTERLYSNING vi mangler flere spillere i årgang 86-87 så har du interesse i at spille på et godt hold med ambitioner om at ha det sjovt, et godt kammeratskab og selvfølgelig vinde hvis vi kan. Venlig hilsen Brian Madsen 23271874

04/05-2002
Juniorer: En opvisning i særklasse
Lørdagens kamp mod Ribe/Hviding blev vendt fra en spændende jævnbyrdig kamp til en total overlegende præstation fra Oksenvad/Jels side. Første halvleg var præget af mange store åbne chancer og Lasse Madsen havde 4 skud på stolpen fra distancen. Der var mange gode kombinationer fra vores side, og de førte hele tiden til afslutninger, men uden held. Men når vi mistede bolden var Ribe lynhurtige i deres angreb, og de havde en lille angriber med nummer 11, som var yderst farlig. Det problem blev dog løst ved at lade Lasse Michaelsen mandsopdække ham, og jeg skal love for, at han fik gjort noget ved sagen.
Ved halvleg stod der stadig 0-0, og fra starten af anden halvleg havde vi lavet nogle ændringer i opstillingen, som gav gevinst. Vi havde fået Lasse Madsen sat frem som angriber, og der gik ikke lang tid før han fik banket den første bold i nettet på fornemste vis. Lasse fik virkelig spillet sig op, og han fik lavet hele tre mål - han præsterer en rigtig fornem indsats i kampen. Det sidste mål blev scoret af Nicki og det var et mål med saft i - bolden kørte i en blød bue over på fjerneste stolpe og med et smæld sad den inde i målet (flotter ka' det ik' gøres). Hele holdet spillede en fantastisk kamp, og hver og en spillede op til deres bedste. Så en stor klapsalve til hele holdet, der med resultatet indtager en delt førsteplads i puljen. Kampen endte iøvrigt 4-1. Jens Chr. (målmand) var hel chanceløs, da de fik scoret, og han stod helt fejlfri med en masse flotte redninger.

04/05-2002
Lilleput vandt topopgør
Så blev topkampen afgjort, og det blev lige så spændende som forventet. Det var afgjort to af de bedste hold der mødtes. Efter en noget nervøs start kom vi bagud 1-0, og det var lige det der ikke måtte ske. Vi måtte nu hanke op i os selv og komme igang. Modstanderne havde mest spil, men det gav os mulighed for kontraspil. Det fik vi nogle stor muligheder ud af, og vi fik da også scoret til halvlegsresultatet 1-1. Efter pausen startede var vi lidt på hælene, og det blev straffet. Kort efter pausen kom Sdr. Hygum foran 2-1. Nu skulle der virkelig ske noget, så "Ralle" blev sat til at mandsopdække deres spilstyrer. Det gjorde en forskel. Vi begyndte at få meget mere af vores spil til at lykkes, og vi fik flere chancer. Modstanderne havde to skud på overlæggeren, men vi scorede to gange, så heldet var på vores side i dag. Søren leverede en stor målmandspræstation, og det reddede os. Vi vandt kampen 3-2, så holdet ligger stadig i toppen af puljen.
Den næste kamp er på onsdag d. 8/5 på udebane mod Rødekro.

27/04-2002
Smal sejr til Lilleput på vanskelig bane
I weekenden var vi i Starup og spille i øsende regnvejr. Det var nok en af de sværeste kampe vi har haft indtil nu, eller det vil sige vi gjorde det svært for os selv. Første halvleg var en noget rodet affære. Vi havde utroligt meget besvær med at få spillet til at køre og bolden blev losset væk i stedet for at spille den rundt. Så første halvleg endte 0-0. Efter en større opsang i halvlegen fik vi endelig bolden til at køre rundt og spillet til at fungere bedre. Efter at have tilkæmpet os bolden, fik Michael M. 2 chancer, som han udnyttede til 2 mål. Starup havde deres chancer, men vores forsvar stod godt, og der skulle en hjælpende fod til fra vores side, inden de fik scoret. Banen var meget knoldet og ujævn, og regnen gjorde ikke situationen bedre. Vi vandt iøvrigt kampen 2-1.
Vores næste kamp er Lørdag d. 4/5 i Jels kl. 11.00 mod Sdr. Hygum. En topkamp.

20/04-2002
Storsejr til Lilleput
Lørdagens kamp mod Bjert i Jels startede en smule nervøs, men vi har et rigtig godt forsvar, som er istand til at holde modstanderne væk fra målet. Vi brugte lidt tid på at finde de rigtige pladser til spillerne i de første kampe. Som sweeper har jeg valgt Lars Jensen. Sigurd Larsen er forstopper i samarbejde med Troels Wind fra den defensive midtbane. De to backer er Christian Henriksen og Nikolaj Bull. Søren Mark og Steffan Hansen er de to kantspillere. På den offensive midtbane har vi Kristian Hansen og han udgør sammen med Mads Thomsen og Michael Murholm et farligt angreb. Som udskiftningsspillere har vi Rune Sørensen, Rasmus Haa, Stephen Hansen, Danny Jensen og Jakob Kyhl. Det er dejligt at have så mange udskiftningsspillere, som kan gå ind og spille næsten alle pladser. Det gør det svært at finde ud af, hvem der skal med i weekenden - men det er et positivt problem.
Jeg har det privilegium at have 2 fremragende målmænd på vores hold, Søren Nielsen og Stephen Hansen.
Tilbage til kampen. Efter første halvleg stod det 2-0, men derefter gik Bjerts spil helt i stå. Angrebene haglede ind over deres forsvar, som ikke kunne modstå presset. Det blev til en komfortabel sejr på 11-0.
Vores næste kamp er ude mod Starup IF. søndag d. 28/4-02 kl. 16.00.
20/04-2002 Juniorer vandt 2-1
I de første 15 min. pressede Oksenvad hele tiden HSK Roager, og vi havde mange store chancer, et godt gennembrud af Bjørn Lauritzen, men da det kom til afslutningen kneb det. Jeppe Schmidt fra Jels havde et virkelig flot skud efter en god dribletur, men desværre ramte den stolpen. Efter 23 min blev vi straffet p.g.a noget småspil og det udnyttede HSK, og vi kom bagud. 1 min. senere
scorede Lasse Madsen til 1-1 på et dejligt langskud.

Efter pausen ville vi frem på banen, og det gav mange åbne chancer i begge ender, i pausen havde vi sat Nicki Kristensen ind i målet og Jens Chr. kom ud på banen for at erstatte Nicki, hvilket han klarede udmærket. HSK havde mange chancer, men de blev stoppet af den bagerste flanke Nicki, som igen stod en glimrende kamp. I det 25 min. fik Morten List et gult kort og blot 5 min senere fik Jens Chr. også et gult kort. Med blot 5 min. tilbage ville vi slå tingene på plads at vi havde fortjent alle point og Bjørn Lauritzen lavede det afgørende mål og vi kunne ta' hjem med en 2-1 sejr. Samtlige spillere var på banen i hele kampen, da vi ikke havde nogen udskiftningsspillere.

13/04-2002
Lilleput vandt igen 6-0
Kampen ude mod Christiansfeld var en interessant kamp. Efter en lidt sløv start blev der efterhånden vist godt boldspil fra begge sider. Vi var nok var en tand bedre end modstanderne og fik da også scoret de første mål, selvom Christiansfeld egentlig var meget tæt på at få reduceret et par gange. Jeg vil egentlig gerne kommentere vores første mål, for det var rigtig flot. Troels Wind løber fremad med bolden, og midt på modstandernes banehalvdel hamrer han til bolden. Bolden får rigtig godt med fart på og pænt med luft under vingerne, og den "knækker" på det rigtige tidspunkt ned bag målmanden. Han havde ikke en chance. Hvis Troels kan lave sådan et mål i hver kamp, har vi intet at frygte. Men det er dejligt at se, hvordan hele holdet fighter og hjælper hinanden under kampen. Resultatet blev igen 6-0 til os.
Den næste kamp er i Jels mod Bjert.
06/04-2002 Juniorer scorede 4 gange
Ja så er der taget hul på fodboldsæsonens træningskampe for Oksenvad/Jels IF junior hold, og det gjorde man med maner imod Starup/Øsby. Første halvleg var en lidt tam præstation, og der gik små 20 min inden vi kom foran på et flot gennemspillet angreb. Målet blev scoret af Lasse Madsen, som iøvrigt blev topscorer med to meget flotte mål. I halvlegen tog vi en snak om tingene, og vi fik lagt problemerne på hylde og fra første fløjt af anden halvleg var det et juniorhold, som ville ha' sejren i hus, og det blev til tre scoringer i anden halvleg. Det ene mål var på hjørnespark, hvor Morten List som sparkede hjørnespark, valgte at skyde på mål, og det lykkedes for ham. Men generelt må jeg konstatere at samtlige spiller kæmpede og spillede en udmærket kamp, og jeg må endelig ikke glemme vores målmand Nicki Kristensen, som stod en hel fejlfri kamp. Og man må sandelig sige, at han har bibeholdt standarden fra sidste sæson. Vi vandt kampen 4-0. Desværre er vi lidt i problemer, da vi mangler nogle nye spiller da vi kun er 13 mand på dette hold. Så sidder du med en lille ambition eller lyst til at indgå på et sjovt og spændende fodboldhold vil vi meget gerne høre fra dig. Træning foregår i Jels hver mandag og onsdag fra klokken 19.30 til 21.00. En sportslig hilsen fra Brian Madsen tlf. 74504214 eller 23271874

06/04-2002
Lilleput: vandt 6-0
Så er turneringen for lilleputterne igang. Som nogle nok ved, har vi i Oksenvad et samarbejde kørende med Jels omkring lilleputterne. Det er et samarbejde der kom istand, da begge klubber ikke havde så mange spillere i lilleput årgangen, at det var noget at basere et 11-mands hold på. Det har nu kørt i ca. 3 uger, og det fungere utrolig godt. I lørdags var vores første turneringskamp, og det gik rigtig godt mod Kolding IF. Det var en sand fornøjelse at se, spillerne fra de to klubber kæmpe for hinanden og acceptere hinandens forskelligheder og færdigheder på banen. I selve kampen var vi de absolut spil styrende, hvilket man også kan se på resultatet. Vi vandt 6-0. Men det kunne have været større, da vi havde nogle rigtig store chancer i anden halvleg, men kunne ikke få bolden ind i kassen.
Målscorende var Michael Murholm, Kristian Hansen, Søren Mark og Rune Sørensen.
I næste weekend skal vi spille mod Christiansfeld ude kl. 10.45.