April 1999

Anne Hansen Flot jubilæum
28/4-99 Anne Hansen blev onsdag aften fejret af 45 gæster ved receptionen i Oksenvad. Oksenvad-koret sang for jubilaren, som modtog en masse blomstergaver. Fra foreningen var der en "olle-kolle" stol for lang og tro tjeneste. Spillerne stod for indslaget med koret samt en pengegave. Og fra Bosch Danmark var der en flot køkkenmaskine (vaskemaskinen er der jo ingen grund til at skifte ud). Lillian Dam, Peter Hansen og Hermann Lindahl holdt alle en hyldesttale til Anne.
TvSydLogo.GIF (1122 bytes) Anne i TV fredag
24/4-99 Så er optagelserne af Anne til TV-Syd i kassen. Kurt Leth fra TV-Syd viser et portræt af Anne Hansen fredag den 30. april i 19:30 udsendelsen.
Optagelserne er foretaget dels på Oksenvad stadion og dels hjemme hos Anne på Damvej i Mølby. I sin "afskedskamp" overværede Anne lokalopgøret mellem Oksenvad og Sommersted old-boys. Kampen endte passende 3-3 på en dejlig forårsdag i Danmark.
Gæstebog Om Gæstebogen
20/4-99 Der er fortsat problemer med at skrive direkte i gæstebogen. Fejlen ligger hos Internet-udbyderen, som arbejder på en løsning. Indtil videre kan man blot sende en E-mail med indhold til e.wind@phoenix.dk
Derefter vil redaktøren indlægge teksten i gæstebogen.
Post Fraflytter E-mail adresser
19/4-99 Heidi, Lars Peter og Jette, som tidligere har boet i området, har henvendt sig for at blive optaget i oversigten over lokale E-mail adresser. Derfor er der nu lavet en speciel oversigt for de "tabte" sognebørn.
Se Fraflytter E-mail adresser.
Anne Hansen Anne i TV-Syd
18/4-99 I forbindelse med Anne's 50 års jubilæum i idrætsforeningen vil TV-Syd lave et portræt, som skal vises i "Sport i Syd". Optagelserne finder sted lørdag den 24. april kl. 11:00, hvor der er arrangeret lokalopgør mellem Oksenvad og Sommersted old-boys. Kampen spilles på Oksenvad stadion.
Fodbold Ingen finalekamp
17/4-99 Dameholdet i håndbold tabte torsdag aften semifinalen mod Odder med 14-17. Kampen var meget jævnbyrdig med vekslende føringer. Ti minutter før tid førte Oksenvad/Sommersted med 2 mål. Men en af de bærende kræfter, Linda Hansen, blev skadet, og Odder var derefter bedst i slutfasen.
Men det har været en utrolig flot sæson for dameholdet.
Anne Hansen 50 år med trøjevask
8/4-99 Alle, der har spillet håndbold eller fodbold i Oksenvad, kender Anne Hansen. Den 77-årige stopper nu karrieren efter at have vasket trøjer for idrætsforeningen igennem 50 år.
Foreningen siger tak for en utrolig arbejdsindsats ved en reception den 28. april i Oksenvad skole. Læs mere.
Håndbold Damerne møder Odder
8/4-99 Oksenvad/Sommersted møder torsdag den 15. april kl. 20:00 Odder i semifinalen om det jyske mesterskab i serie 2 for damer.
Kampen spilles i Sommersted hallen, så endelig lykkedes det at trække hjemmebane.
Holdet vandt kvartfinalen 22-19 over Varde i slutningen af marts.
Blomster Blomsterbede
6/4-99 Landsbyforeningen har besluttet at investere noget af formuen til forskønnelse i de 5 landsbyer (Ørsted, Lert, Mølby, Oksenvad, Stursbøl).
I efteråret vil der blive sat ca. 1.000 blomsterløg. Bestyrelsen har bl.a. overvejet beplantning ved indfaldsvejene, men forslag til placering er velkomne.
Container Container svineri
6/4-99 Der findes en flaske- og papcontainer ved den oprindelige mølledam i Mølby. Men nogle tror åbenbart, at affalds-containeren stadigvæk findes på pladsen. For det flyder med affald rundt omkring. Derfor vil Landsbyforeningen henvende sig til Vojens kommune for at få løst problemet. Enten ved at få flyttet containerne eller ved at få dem helt fjernet.
Kom og Leg De kom og legede
6/4-99 Der var mødt hele 18 piger og drenge, da ØB startede leg for børn i alderen 4-10 år. Og det på trods af regnvejr. Sportspladsen i Ørsted lægger græs til hver tirsdag kl. 16:30. Lars J. Hansen, lærer på Sommersted skole, står for de ugentlige legetimer.
Postkort Postkort fra Ørsted
5/4-99 I starten af 60'erne kunne man blandt andet købe postkort hos købmand Thorsen i Ørsted.

Og sådan så landsby-idyllen ud dengang.

Kirke Guld-konfirmander
2/4-99 Søndag den 11. april er der konfirmation i Oksenvad kirke.
Det var det også for præcis 50 år siden.
Konfirmanderne så dengang således ud.
Billedet er udlånt af Anette Rasmussen, Ørsted.

AvisDreng.gif (4096 bytes) Det stod på denne side
Se siden for marts 1999
Se siden for februar 1999.
Se siden for januar 1999.
Se siden for året 1998.