Juli 2001

Fodbold.JPG (2485 bytes)
27/07-2001
Klar til nye fodboldslag
Onsdag den 1. august starter den lokale fodboldturnering igen. Den officielle stilling efter forårets kampe er nu klar, og Oksenvad ligger på 2. pladsen i den jævnbyrdige turnering.
Resultaterne kan ses her.
SommerstedFestivalLogo.gif (4862 bytes)
25/07-2001
Lokal popgruppe varmer op
Tina Kjær fortæller, at Sommersted festival indbyder til programpræsentation fredag d. 27 juli kl. 20:00 i Banehuset i Sommersted. 
Dukkedrengene, som også vil spille på festivalen d. 11. august, vil denne aften give smagsprøver på deres repertoire. Kvartetten består af Morten Trans (Mølby), Stephan Hedelund, Martin Rosendahl og Claus Friis. Alle interesserede er velkomne. Se mere på www.sommerstedfestival.dk.
LHPrinsCarlMini.jpg (3761 bytes)
22/07-2001
Prins Carl af Oksenvad
Prins Carl, som i en lang årrække boede i Oksenvad mose, var en kendt person på egnen. Det er dog længe siden, da han døde tilbage i 1929. Men kig med på en lokalhistorisk beretning, som den lokale avis Dannevirke bragte i 1960'erne. Andre bidragsydere er Peter Christiansen plus Maja og Orla Bonde.
DamvejenNaturstiSkiltMini.jpg (4980 bytes)
21/07-2001
Lokal vejviser
Hvis du ta'r en tur langs naturstien "Grønnevej" i Oksenvad, så er der nu blevet opstillet en vejviser, som leder turen forbi Henry Thomsens dam. Skiltet med navnet "Damvejen" og figuren er sponsoreret af Henry Thomsen, men udført af Erik Nielsen fra Mølby, der i mange år stod for fremstillingen af Jels savværks udvalg af ting i naturtræ.
PinkInkMini.jpg (4015 bytes)
13/07-2001
Pink Ink med egen hjemmeside
I forbindelse med Sankt Hans festen i Ørsted spillede en relativ nydannet gruppe ved navn Pink Ink.
Gruppen profilerer sig nu med egen hjemmeside, som naturligvis hedder www.pinkink.dk. Det fortæller en af gruppens medlemmer i en mail til Oksenvad.
LhGustavWindTyskereMini.jpg (3063 bytes)
09/07-2001
I krigens skygge
I rækken af lokalhistoriske billeder skal vi til Ørsted igen. Under 1. verdenskrig var der mange tyske soldater indlogeret rundt i sognet.
Blandt andet hos Christen Wind på hjørnet mellem "Kirkevejen" og Skotvej. Peter Christiansen har leveret dette billede, som er forsiden på et postkort sendt fra familien derhjemme til Christen Thomsen Wind, som var sendt til fronten.
Sommerfest2001SkumbadMini.jpg (3669 bytes)
01/07-2001
Tilfredshed med sommerfesten
Oksenvad Idrætsforening havde en god sommerfest med godt besøg på pladsen, og bestyrelsen melder om øget omsætning i forhold til i fjor. Fredag morgen døde Anne Hansen efter længere tids sygdom, og det blev derfor en følelsesladet periode for de tre familiemedlemmer i sommerfestudvalget, Eigil, Anni og Linda Hansen. Eigil's mor var en kendt skikkelse i Oksenvad Idrætsforening, og før old-boys kampene blev der holdt et minuts stilhed til minde om Anne Hansen. Se sommerfesten i billeder.
Postkasse.gif (1311 bytes)
01/07-2001
Finn Jacobsen på mail
Finn Jacobsen bor sammen med Marianne i Københoved ved Skodborg. Finn har nu meldt sig på banen, og bliver hermed tilmeldt fraflytter listen. Finn spillede i mange år fodbold i Oksenvad og sad i bestyrelsen, hvor han også har været med til at arrangere adskillige sommerfester.
Det stod på denne side
År 2001
Juni
Maj
April
Marts
Februar
Januar
År 2000
December
November
Oktober
September
August
Juli
Juni
Maj
April
Marts
Februar
Januar
År 1999
December
November
Oktober
September
August
Juli
Juni
Maj
April
Marts
Februar
Januar
År 1998
Årskavalkade