Få et svar på disse spørgsmål ved at besøge Karin Thomsen og Jørgen Lundby, Skotvej 3 og Gitte Paaske og Carsten Hansen Spidsvej 4, søndag d. 6. juni.
Stalddørene er åbne mellem kl. 11 og 16, hvor alle kan komme og se og få en snak om landbrug i dag. Turen vil egne sig fortræffelig til en familiecykeltur (ca. 7 km). Vi glæder os til at se Jer.

Tirsdag den 1. juni starter anlægsarbejdet ved Nørreåen. Og det forventes at være afsluttet den 9. juli 2004. Entreprenøren frahegner de nødvendige adgangsveje og arbejdsarealer. Det oplyser Sønderjyllands Amt i et brev til alle lodsejere. Se tidligere omtale.

Inden udgangen af år 2007 vil alle beboerne i Oksenvad sogn blive tilbudt lynhurtigt internet. Og samtidig tilbydes billig telefoni, tv-programmer og video gennem nettet. Oksenvad.dk var inviteret til inspirationsdag i Gram Fritidscenter af landsbykonsulent Bodil Bertelsen (billedet).
Læs mere.

26/05-2004
Ti mål i lokalopgør
Lokalopgøret mellem Ø. Lindet og Oksenvad blev en målrig affære. Oksenvad vandt kampen med 7-3 efter en føring på 5-1 ved pausen. Efter pausen havde hjemmeholdet ØB dog flere store muligheder for at reducere, men uden det fornødne held. Oksenvads målscorere var Ryon Thomsen 3, Lars Rafn 2, Karl Hansen og Kjeld Holm hver 1 mål. Kjeld (billedet) var med for første gang i år og scorede kampens flotteste mål.

23/05-2004
Kirkeblad med konfirmander
Kirkebladet gældende for de 3 sommermåneder kan nu ses her fra siden. Bladet indeholder bl.a. billeder af de 37 maj-konfirmander fra Sommersted og Oksenvad kirke.
Klik her for oversigt.

20/05-2004
Kamp aflyst - vandt turnering
Onsdagskampen mod Simmersted blev aflyst, da Simmersted ikke var i stand til at stille hold.
Ved torsdagens sommerfest i Ø. Lindet vandt Oksenvad pokalen ved at slå Ø. Lindet 4-0 og Nustrup 4-1.

14/05-2004
Sommerfestprogram klar
Om en lille måneds tid (9. - 12. juni) inviterer Oksenvad igen til sommerfest. Programmet er trykt og udsendes til godt og vel 400 husstande tirsdag den 18/5. Hovedattraktionen i år er cowboy-temafesten om lørdagen, og naturligvis Beboeraften. Tilmelding sker via link i menuen i venstre side.
Se hele programmet her (kræver Adobe Acrobat Reader).

12/05-2004
2-2 i Stepping
Oksenvad sad fuldstændig på kampen det første kvarter og var uheldige med ikke at få scoret. I en contra bankede Stepping derefter bolden i mål, og kort derefter blev det 2-0 på lidt af et drop. Efter pausen vendte lykken, og Ryon Thomsen fik reduceret, før Lars Rafn udlignede til 2-2. Michael Thomsen (billedet) vendte tilbage til holdet, og han var kort før tid tæt på at sikre sejren.

11/05-2004
Oksenvad bliver storkommune
Indenrigsminister Lars Løkke Rasmussen har netop meddelt, at Oksenvad kan danne sin egen kommune i forbindelse med den kommende reform. Og kampen om borgmesterposten er allerede gået ind. Fem gode mænd fra området kandiderer til embedet.
Det er blevet tid for Beboeraften 2004 i Oksenvad.

09/05-2004
Tilmelding fra smedjen
Egon og Erna Mosegaard fra smedjen i Ørsted har tilmeldt sig e-mail oversigten.
Find deres adresse her.

08/05-2004
I Parken før EM
Lørdag den 5. juni spiller fodboldlandsholdet den sidste landskamp før EM i Portugal. Kroatien kommer på besøg i Parken. DBU inviterer 7.000 trænere og ledere med til kampen. Fra Oksenvad I. F. deltager der 7 på turen, der bliver gratis for deltagerne. Ryon Thomsen var også inviteret, men han vil hellere giftes?

05/05-2004
Smæk på hjemmebane
Oksenvad led på hjemmebane et stort nederlag på 2-6 til Sommersted. Sommersted startede bedst og kom på 1-0, men resten af 1. halvleg blev domineret af hjemmeholdet, der kom i front 2-1 på mål af Ejgil Wind (st.) og Peter Aagaard. Efter pausen fik Sommersted foræret 3 mål på dårlige tilbagelægninger. Og trods 3 stolpeskud og gode chancer fik Oksenvad ikke scoret yderligere. Ole Krab (billedet) debuterede på holdet.