April 2005


Ledvogter Peter Cichos fra O. Lerte sammen med familien.
Han blev dræbt af toget i 1950 ikke langt fra Lertegård.
(Foto: Laila Cichos hjemmeside)


28/04-2005
Mandagsbowling i klubben
Mandagsklubben har haft afslutning i Vojens Bowling Center. "Vi bowlede så det var en lyst, og da vi havde en hjælpemaskine til at skyde kuglerne af sted, kunne vi alle deltage. Vi morede os gevaldigt, og lidt trætte en time senere fik vi dejligt kaffebord med lagkage. Det var en fin afslutning, og nu kan vi så glæde os til udflugten i næste måned", fortæller Gurli.

27/04-2005
Smæk i Jels
Jels var for stor en mundfuld for Oksenvads afbudsplagede hold, der blev sendt hjem med et 9-2 nederlag. Ved pausen var stillingen allerede 4-0. Gert Hinrichs kom igen på scoringsliste, men desværre for Jels! I den rigtige ende var Ryon Thomsen på pletten to gange i 2. halvleg.
Se topscorerliste.

26/04-2005
OSA på byrådsmødet
Oksenvad Sogns Aktivitetscenter er på byrådets dagsorden til onsdagens møde. Efter at have været igennem forskellige udvalg indstilles det nu til byrådet, at driftsaftalen mellem OSA og Vojens Kommune ajourføres efter de faktiske forhold og forlænges i en 10-års periode.
Læs mere her.

25/04-2005
DK4 på plads
Mølby Antenneforening meddeler: Vi nu fået skiftet TV programmet "Charlie" ud med det på generalforsamlingen vedtagne program "DK4". Programmet er placeret på "Charlies" plads dvs. kanal S-11 eller Mhz 231, så det er ikke nødvendigt at ændre noget. 

25/04-2005
Slægtsforsker søger oldefar
Laila Cichos fra Greve søger informationer om sin oldefar, der var ledvogter i Over Lerte. Han omkom ved en tragisk ulykke i 1950. Læs mere i gæstebogen og kig nærmere på linket til hendes hjemmeside.

25/04-2005
Sommermusik i caféen
Igen i år er der sommermusik hver onsdag kl. 19:30 på Café Ellegaard i Stursbøl. De 14 spilleaftener udfyldes af såvel danske som udenlandske grupper og solister.
Se hele programmet på Café Ellegaards hjemmeside.

21/04-2005
Til bryllup i smedehaven
I 1914 var der bryllup i Ørsted, Meta og Martin Frandsen blev gift. Fotografen kom med toget, og bryllupsgæsterne måtte pænt begive sig ned i smedens have, for at blive foreviget.
Christian Christiansen har arvet en række gamle billeder fra sin far, Ørsteds smedemester Peter Christiansen. Kig med.

20/04-2005
Spil mod ét mål
Oksenvad spillede stort set mod ét mål. da Hjerndrup var på besøg og blev sendt hjem med et 7-0 nederlag. Ved pausen var stilling blot 2-0. Efter pausen kom der bedre gang i målscoringen. Ryon Thomsen havde først held i sprøjten i slutningen af kampen, hvor han scorede de sidst 3 mål. Et selvmål, Torben Johansen, Karl Hansen og Gert Hinrichs (billedet) scorede de øvrige mål. Gerts mål var hans første i Oksenvad trøjen - og også kampens bedst, nemlig et langskud, der tog kanten af overliggeren.

18/04-2005
Beboerne i Ørsted by
Ved generalforsamlingen i Lokalhistorisk forening fortalte Aksel Jakobsen om folkene og forholdene i Ørsted by. Vidste du f.eks., at Ørsted har været selvforsynende med strøm, og der var skam gadelys i byen! Med et glimt i øjet var der små hip til både tidligere og nuværende beboere. Læs mere her.

17/04-2005
Nye på listen
Lena og Nikolaj Juhl Jensen på Sølvgade 15 har tilmeldt sig den lokale liste over e-mail adresser. Huset på Sølvgade har tidligere tilhørt Børge Jensen og Dorthe Rasmussen.
Oversigten findes her.

14/04-2005
Nyt om bredbånd fra SVE
I dag har Sydvest Energi skrevet til husstandene i Oksenvad og omegn, for at give en status på bredbåndsprojektet.
Som tidligere nævnt her på siden, så undersøges der nu også overgangsløsninger. Endeligt svar kommer i starten af juni. Se hele brevet her.

13/04-2005
Klart nederlag
Det nye hold i oldboys turneringen, Hejls, havde ingen problemer med at vinde 6-2 i Oksenvad, der dog var handicappet af en række afbud. Oksenvad var foran 1-0 og kom på 2-1 ved Claus Dahl Kristensen, men ved pausen førte Hejls 3-2. Et par foræringer gav dog udeholdet let spil. Jan Henriksen (billede) var med og fik scoret - desværre i den forkerte ende.

13/04-2005
Så ta'r vi cyklerne frem
Hver onsdag fra den 27. april arrangerer OIF cykelture i omegnen. Mødestedet er Oksenvad skole kl. 19, og turen tager 1 - 1½ time på skønne ruter. Alle kan være med, da der holdes pause undervejs, hvor man kan nyde egen medbragte forplejning. Gratis fornøjelser er også os - Oksenvad I. F. (kontaktperson: Charlotte Holm - 74 50 40 88).

07/04-2005
Husk aktiviteter til kalender
Fredag den 15. april er deadline for indlæggelse af nye aktiviteter her på hjemmesiden, hvis de skal med i den trykte Aktivitetskalender, der udkommer primo maj. Kalenderen gælder for månederne maj, juni, juli og august.
Så kære foreninger - log på og skriv!

02/04-2005
Skriv selv
Som du kan se af de røde og blå rammer, så er der nu kommet nye muligheder for selvbetjening på siden. Kalenderen kan benyttes af alle foreninger (med login), mens resten kan benyttes af alle. Gæstebogen er til hilsner og meninger om hjemmeside. Debatforum er beregnet til diskussion om primært lokale emner. Opslagstavlen benyttes ved køb/salg eller efterlysning af katten.

Det stod på denne side

2005
Marts
Februar
Januar
2004
December
November
Oktober
September
August
Juli
Juni
Maj
April
Marts
Februar
Januar
2003
December
November
Oktober
September
August
Juli
Juni
Maj
April
Marts
Februar
Januar
2002
December
November
Oktober
September
August
Juli
Juni
Maj
April
Marts
Februar
Januar
2001
December
November
Oktober
September
August
Juli
Juni
Maj
April
Marts
Februar
Januar
2000
December
November
Oktober
September
August
Juli
Juni
Maj
April
Marts
Februar
Januar
1999
December
November
Oktober
September
August
Juli
Juni
Maj
April
Marts
Februar
Januar
1998
Årskavalkade