Juni 2005


Landsbyforeningens Sankt Hans - første gang i Mølby.


26/06-2005
Sommerfest prognose
Sommerfesten i Oksenvad sluttede for en uge siden. Resultatet er knap nok klart, men mon ikke det lander på ca. halvdelen af sidste års overskud, da der mangler indtægter fra en Beboeraften, og Cowboyfesten havde kun halvt så mange deltagere i år. Her bringes billeder fra festens sidste dag inklusiv cowboyfesten.

23/06-2005
Godt vejr trak mange af huse
Sankt Hans festen i Mølby og Ørsted trak begge steder ca. 80 personer, der nød det flotte sommervejr over Danmark. Traditionerne i Ørsted blev holdt i hævd, som det ses af billederne. Mølby var i år vært for festen, der i mange år har været holdt i Oksenvad. Og det blev en flot aften på engen mellem dam og å.

23/06-2005
Steffen på mail fra Vojens
Steffen Tvede Steffensen har tidligere boet på Sølvgade i Mølby. Bopælen er i dag i Vojens, og han har derfor tilmeldt sig listen over fraflyttere.

22/06-2005
Krolf i Oksenvad
Hans Kock har lagt jord til, og Kaj Christensen har designet en ny krolfbane i Oksenvad. Krolf er en krydsning af kroket og golf. Det er et spil, hvor alle aldersgrupper kan være med, og banen er åben alle ugens dage.
Se billeder fra den første officielle åbningsdag.

20/06-2005
Børnehaven i Oksenvad reddet
Børnehaven i Oksenvad er reddet! På aftenens byrådsmøde besluttede et enigt byråd efter indstilling fra socialudvalget og økonomiudvalget, at børnehaven i Oksenvad igen skal være en selvstændig enhed. Dermed bliver det et rent Sommersted anliggende, om de to børnehaver i nabobyen skal sammenlægges. Oksenvad skal nu have de personalemæssige og ledelsesmæssige forhold på plads. Så det var en rigtig god dag for Oksenvad. Mange fra Oksenvad og Sommersted overværede i øvrigt byrådsmødet.

17/06-2005
Otte hold dystede
På anden dagen for sommerfesten i Oksenvad dystede 8 hold om at deltage i morgendagens finalerunde.
Og i teltet var der diskotek for børn og unge. Se billeder fra fredagen på Oksenvad stadion.

17/06-2005
Privat børnehave i Oksenvad
På søndag den 19. juni kl. 11:30 er der indkaldt til forældremøde i Oksenvad for at drøfte muligheden for at starte en privat børnehave eller en puljebørnehaven i Oksenvad. Det kan blive konsekvensen, hvis byrådet mandag måtte beslutte, at Troldemarken på Østerlindetvej skal lukkes. Se Debatten.

17/06-2005
Stærk fibernyhed
Som nævnt for nogle dage siden, så kommer der nu en fiberforbindelse til området. Og ikke kun til de tæt befolkede områder, men ud til alle steder mellem Stursbøl og Farris, Barsbøl og Revsø. Til stor glæde for Landsbyforeningen og alle borgere i området. Carsten Hansen fra Sydvest Energi har nu uddybet svaret: Alle kan være på allerede om et år! Læs hvornår fiberen når dit område.

16/06-2005
Forældregruppen kæmper
Forældregruppen, som kæmper imod lukning af børnehaven i Oksenvad, er også repræsenteret ved sommerfesten. Byrådet i Vojens bærer et stort ansvar, når de snart beslutter hvilken børnehave, der skal lukkes. For børnene og lokalsamfundet omkring Oksenvad vil afgørelsen få utrolig stor betydning. Det håber vi, at byrådsmedlemmerne vil huske på, når afgørelsen træffes. Se også debatten og nedenstående link til sommerfesten.

16/06-2005
Oksenvad vandt selv pokalen
Sommerfesten i Oksenvad er fløjtet i gang. Og værterne var ubeskedne nok til at vinde sommerfestens oldboys turnering med sejr 3-2 over Øster Lindet og 1-0 over Sommersted. På billedet er vinderne stillet op til fotografering.
Se billeder fra torsdag aften.

15/06-2005
Hejls vandt lige kamp
Forårets sidste kamp blev spillet i Hejls, og det gik betydeligt bedre end i forårets første kamp mod samme hold. Godt nok vandt Hejls aftenens kamp 2-0, men Oksenvad havde i 1. halvleg tre meget store chancer for scoring. Ved pausen var stillingen 1-0. For Curt Lorenzen (billedet) var det den foreløbig sidste kamp før turen går til søs igen. I morgen torsdag spilles sommerfest kampe i Oksenvad.

14/06-2005
Vandretur på smuk sommeraften
Sønderjyllands amt havde tirsdag aften inviteret til en sommertur langs Nørreåen. Ca. 35 personer mødte frem ved Mølledammen (billedet), og Karen Raagaard fra SJA vandløbsafdeling var guide på den 2 timer lange tur.
Se et par billeder fra turen.

12/06-2005
Bredbånd i november
I dagens udgave af JydskeVestkysten kan man læse: "I november måned kan den første borger i Mølby eller Oksenvad blive tilsluttet det nye bredbånd... fordi området er så stort, så kan hovedparten af kunderne først blive tilsluttet i løbet af et år". Oksenvad.dk har bedt Sydvest Energi om at uddybe dette. Svaret vil blive bragt her på siden.

11/06-2005
Brænde til Sankt Hans bål
Landsbyforeningen holder i år Sankt Hans aften i Mølby. Hvis du har større grene eller brændbart træ (uden søm og metal), så kan du aflevere det til bålet bag Mølledammen. Følg den nyklippede sti ved cirkus Dannebrogs nye domicil, mellem parcelhuset og mølledammen. Se her. Flere informationer følger i løbet af nogle dage.
 

08/06-2005
Landsholdet og Stepping vandt
Landsholdet slog i aften Albanien 3-1, og med samme cifre vandt Stepping hjemme over Oksenvad. Der var igen mange OIF-afbud til kampen, men første halvleg endte alligevel 1-1 på mål af Johnny Stark, der kort forinden havde et skud på underkanten af overliggeren. I anden halvleg var Stepping bedst, og de vandt fortjent 3-1. Tom Henriksen (billedet) er ny på holdet i år, og gjorde det godt på midtbanen. Se topscorerliste.

07/06-2005
Jannik & Stig spiller op
Jannik & Stig spiller til årets cowboyfest, og har fremsendt et rigtigt cowboybillede med teksten: "Jannik & Stig, In country mode - You have never seen anything like it, so come and enjoy the party". Se billedet i stort format, og tag imod opfordringen. I morgen onsdag har du sommerfestprogrammet i postkassen.

06/06-2005
Flemming og Anette på mail
Flemming Kjær og Anette Iversen fra Forpagtervej 2 i Oksenvad har tilmeldt sig listen over lokale e-mail-adresser.
Se her.

04/06-2005
Sand, Poulsen og Olesen til Oksenvad
Tre af de kendteste fodboldspillere fra SønderjyskE, Peter Sand, Simon Poulsen og Jacob Olesen (topscorer i 1. division) kommer på besøg, når der den 18. - 21. juli igen er Fire Fede Feriedage i Oksenvad.
Arrangørerne vil gerne have en hjælpende hånd fra nogle forældre og holder info-møde den 27. juni kl. 19:30 i Oksenvad.

03/06-2005
Skovgudstjeneste flyttes
På grund af udsigten til regn flyttes skovgudstjenesten på søndag fra Oksenvad Præsteskov til laden hos Paula og Ove Aagaard.

01/06-2005
Endelig fuld gevinst
Taps måtte rejse hjem fra Oksenvad med et 3-1 nederlag. Første halvleg endte målløs, men Torben Johansen bragte kort ind i 2. halvleg OIF foran 1-0 med en flot scoring i trekanten fra spids vinkel. Taps fik mulighed for udligning, men Ole Krab i målet klarede fornemt straffesparket. I det efterfølgende contraangreb kom Oksenvad på 2-0 ved Ejgil Wind, og den nybagte far Steen Andersen (billedet) bragte kort derefter OIF på 3-0, før Taps kort før tid fik reduceret.

01/06-2005
Find cowboyhatten frem
Torsdag den 16. juni starter årets sommerfest i Oksenvad, en dag kortere end sidste år, da Beboeraftenen holder pause. Men 2004-succesen, cowboyfesten, gentages naturligvis.
Se programmet her - og tilmeld dig festen.

Det stod på denne side

2005
Maj
April
Marts
Februar
Januar
2004
December
November
Oktober
September
August
Juli
Juni
Maj
April
Marts
Februar
Januar
2003
December
November
Oktober
September
August
Juli
Juni
Maj
April
Marts
Februar
Januar
2002
December
November
Oktober
September
August
Juli
Juni
Maj
April
Marts
Februar
Januar
2001
December
November
Oktober
September
August
Juli
Juni
Maj
April
Marts
Februar
Januar
2000
December
November
Oktober
September
August
Juli
Juni
Maj
April
Marts
Februar
Januar
1999
December
November
Oktober
September
August
Juli
Juni
Maj
April
Marts
Februar
Januar
1998
Årskavalkade