September 2005


28. september 2005 - nedgravning af fiberen starter i Mølby.


28/09-2005
Gravearbejdet er startet
I dag startede gravearbejdet og etablering af fiberforbindelsen i Mølby. Det forventes at tage et par måneder at komme byen rundt og tilslutte husene. Hvis du endnu ikke har tilmeldt dig hos Sydvest Energi, så gør det snarest - også hvis du bor i Oksenvad, Stursbøl, Lerte, Ørsted, Farris eller Revsø. Tilslutningsprisen er som nævnt sænket til 1.250 kr. Se billeder fra Mølby.

24/09-2005
God afslutning på efterår
Oksenvad sluttede et godt efterår, hvor det kun blev til to nederlag, med en sejr 3-2 hjemme over Stepping. Holdet var dog bagud 2-1 ved pausen, men de tre scoringer af Steen Andersen, Lars Rafn og Ryon Thomsen var lige nok til at hive sejren hjem, trods et massivt Stepping pres i slutningen af kampen. Frank Fallesen (billedet) var med igen. Se topscorerlisten.
Den sidste runde blev afviklet med to kampe i Oksenvad og to kampe i Sommersted, og derefter mødtes holdene til afslutningsfest i Sommersted hallen.

20/09-2005
OPJ skal have ny formand
Efter 14 år trak den hidtidige formand for Oksenvad Præsteskovs Jagtforening sig fra bestyrelsen på aftenens generalforsamling. Jørn Jakobsen er nemlig ved at renovere en ejendom i Øster Lindet, og familien forlader sognet i foråret 2006.
Se mere fra generalforsamlingen på Mølby Kro.

16/09-2005
Ledige pladser
Landsbyforeningen mangler deltager til de to nedenstående aktiviteter for at det kommer i gang.
Dekopage/spartle/collage billeder
: Har du lyst til at lave dine egne billeder og måske gemmer en billet, mønt, kort, serviet, der betyder noget for dig. så kan du her lave nogle utrolige flotte billeder.
Filtning med uld: Har du lyst til at lære, hvordan du kan lave de flotteste sjaler, tasker eller andet i uldgarn. Se mere i Aktivitetskalenderen.

16/09-2005
Dans i oktober
Landsbyforeningen for Oksenvad og omegn gentager succesen fra sidste år og tilbyder dette efterår 4 gange dans med ALEX fra Randis dans. Du kan lære MGP, DISNEY, DISKO, HIPHOP og FUNK i gymnastiksalen på Oksenvad skole.
Det starter torsdag d. 13/10. Se mere i Aktivitetskalenderen.

16/09-2005
OIF starter bordtennis
Fra onsdag den 28. september vil der være mulighed for at spille bordtennis i gymnastiksalen i Oksenvad fra kl. 20:00 - 22:00. Man skal selv medbring bat og bolde. Det er ment som en hyggeaften, hvor man skiftes til at spille mod hinanden. En sæson koster 100 kr. Evt. spørgsmål kan rettes til Jan 7450 4876 eller Mary 7450 5310.

14/09-2005
Flot resultat i Taps
OIF måtte låne to spillere af Taps for at kunne stille hold. Oven i dette måtte Torben Johansen udgå med en fiberskade efter 15 min. spil. Taps pressede og bragte sig foran 3-1 før pausen. Men i 2. halvleg vendte kampen, og OIF fik uventet udlignet til 4-4. Tom Henriksen scorede 2 gange, Karls Hansen 1 gang og en ihærdigt kæmpende lånt spillere scorede 1 gang. Taps brændte til sidst et fejldømt straffe. Anton Snediker (billedet) var blandt de 10 startende OIF spillere. Se topscorerlisten.

12/09-2005
Turneringen synger på sidste vers
Fodboldturneringen 2005 synger på sidste vers, og de forskellige hold i OIF spiller snart de sidste kampe. Der er i år hold i følgende rækker: Piger, micro drenge, miniputter og lilleput drenge plus damer og old-boys. Se JBU hold og stillinger. Mandag aften spillede dameholdet og pigeholdet hjemme, mens microdrengene trænede. Se billeder af de to børnehold.

07/09-2005
Nederlag i Simmersted
Onsdagens kamp i Simmersted blev vundet af hjemmeholdet med 4-2 efter 3-1 ved pausen. Simmersted kom bedst fra start, men Oksenvad kom godt tilbage med en scoring af Tom Henriksen og et par andre gode muligheder. Efter pausen var det flere store chancer i begge ender, og Steen Andersen fik reduceret. OIF hjalp dog Simmersted til sejren denne aften med to fejlafleveringer i forsvarszonen. Thomas Christensen (billedet) leverede en god indsats på midtbanen. Se topscorerlisten.

05/09-2005
Tilmelding til høstfest i Oksenvad
Høstfestudvalget i Oksenvad har udsendt invitationen til høstfesten i Oksenvad lørdag den 24. september.
Tilmeldingsfristen er den 13. september. Se invitationen
(Kræver Adobe Reader).

01/09-2005
Flere positive fibernyheder
Simon Simonsen, Det Digitale Midtsønderjylland, og Carsten Hansen, Sydvest Energi, uddyber nu de positiv nyheder vedr. bredbånd:
Tilslutningsprisen er som nævnt nedsat fra 2.850 til 1.250 i vores område, og det gælder også selv om der allerede er underskrevet en kontrakt på det større beløb. I næste uge udsendes infobreve til alle berørte.
En anden nyhed er, at SVE ikke længere forlanger 6 måneders bindingsperiode på abonnement. Dvs. at man kan nøjes med at betale 1.250 kr, og så har man fiberen i huset med det samme. Senere kan man så tilmelde sig de forskellige tjenester. Det kunne være interessant for ældre mennesker, som snart skal sælge deres hus.
Har du en firmaordning kan Sydvest Energi tilbyde en opdeling af regningerne således, at firmaet f.eks. betaler for abonnementet og medarbejderen for det løbende forbrug. Telefoni-forbruget kan også blive faktureret firmaet såfremt dette ønskes.

01/09-2005
Kjeld Holm indtrådt i byrådet
Venstremanden Jørn Therkildsen fik på gårsdagens byrådsmøde lov til at udtræde af byrådet af arbejdsmæssige årsager. I stedet indtræder venstres første suppleant, Kjeld Holm fra Oksenvad. Så den travle ejer af maskinstation Solwang får nu lidt mere at se til. Og Kjelds medhjælpende hustru, Charlotte, har jo også netop påtaget sig en formandspost (se nedenfor).

Det stod på denne side

2005
August
Juli
Juni
Maj
April
Marts
Februar
Januar
2004
December
November
Oktober
September
August
Juli
Juni
Maj
April
Marts
Februar
Januar
2003
December
November
Oktober
September
August
Juli
Juni
Maj
April
Marts
Februar
Januar
2002
December
November
Oktober
September
August
Juli
Juni
Maj
April
Marts
Februar
Januar
2001
December
November
Oktober
September
August
Juli
Juni
Maj
April
Marts
Februar
Januar
2000
December
November
Oktober
September
August
Juli
Juni
Maj
April
Marts
Februar
Januar
1999
December
November
Oktober
September
August
Juli
Juni
Maj
April
Marts
Februar
Januar
1998
Årskavalkade