April 2005


Niels Hausgaard gæster igen i år Café Ellegaard
- det bliver den 23. august.


30/04-2006
Ny mail adresse fra familien Krogh
Jørn Krogh i Oksenvad er kommet på Internettet. Og han har nu tilmeldt sig den lokale e-mail adresse liste. I kommentaren til tilmeldingen skriver han "nybegynder". Men som det ses, så virker det jo.

26/04-2006
Nyt dress til de gamle drenge
Oksenvads oldboys har fået nye strømper, shorts og trøjer til denne sæson. Holdet stillede op til fotografering i pausen mod Simmersted. Hvis du gerne vil spille oldboys fodbold, så kontakt holdleder Anton Snediker.
Anton oplyser, at ungdomsholdene er også er godt i gang, og de 7 poder (årgang 2000-2001) kan godt bruge et par kammerater. Træningen er om onsdagen kl. 16:45-17:30.

26/04-2006
Oldboys i gang
Oldboys turneringen startede i sidste uge, og Oksenvad kom godt i gang med en sejr på 6-4 i Ø. Lindet. Tom Henriksen 2, Torben Johansen, Hans Henrik Christensen, Claus Dahl Kristensen og Ole Krab (billedet) scorede hver en gang. Ole stod på mål, men gik med frem og scorede kampens flotteste mål på en helflugter med venstre ben - helt oppe i målhjørnet.
I aften gik det knap så godt, da Simmersted vandt 2-0 i Oksenvad. Kun en god indsats af Oksenvads målmand hindrede et større nederlag. Hammelev har afløst Jels i turneringen.

25/04-2006
Status fra SVE på fiberprojektet
Projektet er delt over flere etaper, da der skal graves over et stort geografisk område. Der er næsten færdiggravet i Mølby og Oksenvad. I uge 16 vil vi starte på gravearbejdet i Lert og Ørsted. De næste steder vi går i gang, vil blive Revsø, Farris og Sottrup og området nord for Ørsted. Til sidst vil der blive gravet i Selskær, Stursbøl og syd/vest for Oksenvad. Arbejdet har været forsinket på grund af frosten, men da vi nu er på vej mod lysere tider, arbejder vi igen på højtryk.
Vi forventer at være færdige med gravearbejdet sidst på sommeren/starten af efteråret. I Mølby er de første kunder blevet tilsluttet, og vi vil i uge 16 starte på tilslutningen i Oksenvad. Vi vil herefter tilslutte kunderne i samme rækkefølge, som gravearbejdet forløber.

17/04-2006
Tretten onsdage med folkemusik
Café Ellegaard har nu programmet klar til sommerens musikarrangementer. Jane og Shane (billedet) vender tilbage til Stursbøl, og det samme gør en række andre danske og udenlandske kunstnere. Der er altid rift om billetterne, som kan bestilles fra søndag den 30. april kl. 10:00. Se mere på Café Ellegaards hjemmeside.

13/04-2006
Adresse ændringer
E-mail adresser ændres jævnligt og mange husker at meddele disse til denne hjemmeside. Senest har Helle og Curt Lorenzen, Kirsten og Laurids Holm, Lillelyst gårdbutik og Marianne Fuglsang Poulsen skrevet.
Marianne skriver: "Da jeg er opvokset i Oksenvad, er jeg af og til inde på Jeres flotte hjemmeside for at følge lidt med. For næsten et år siden blev jeg gift og hedder nu Poulsen i stedet for Jensen. Jeg bor stadig i Sjølund (som barn boede jeg i det hvide hus ved siden af Oksenvad skole...)".

10/04-2006
Lillelyst etablerer egen hjemmeside
Lillelyst gårdbutik & frilandsgartneri har åbnet sin egen hjemmeside på Internettet. Siden er stadigvæk under opbygning, men allerede nu finder man på siden en række oplysninger om gårdbutikken på Tovskovvej i Mølby. Kig under www.lillelyst.dk.

10/04-2006
Husk indlæg til aktivitetskalender
Alle foreninger bedes indlægge aktiviteter til aktivitetskalenderen her på siden. Det skal ske senest lørdag den 15. april, hvis det skal nå med i den trykte kalender, som udsendes primo maj måned.

09/04-2006
Mailadresse fra Fredsted
Birgith og Jens Fredsted på Engtoften 11 i Mølby er blandt de husstande, der på nuværende tidspunkt har fået installeret en fiberforbindelse. Og dermed er der kommet en ny tilmelding til den lokale e-mail adresseliste.

08/04-2006
Ny mailadresse fra Vadstedvej
Kjeld Amdi på Vadstedvej 16 i Oksenvad har tilmeldt sig den lokale e-mail adresseliste.
Se her.

02/04-2006
Route 66 rykker ind i Mølby
Amerikanerbil-klubben Route 66 etablerer sig i Mølby med et åbent hus arrangement den 13. maj i det nye klubhus i Tovskov Essen. Her har klubben gennem den seneste tid istandsat en etage på ejendommen, som er ejet af Agnete Enoch fra Cirkus Dannebrog. Formanden for klubbens 30 medlemmer er Leif Hansen. Senere følger flere informationer her på siden.

Det stod på denne side

2006
Marts

Februar
Januar
2005
December
November
Oktober
September
August
Juli
Juni
Maj
April
Marts
Februar
Januar
2004
December
November
Oktober
September
August
Juli
Juni
Maj
April
Marts
Februar
Januar
2003
December
November
Oktober
September
August
Juli
Juni
Maj
April
Marts
Februar
Januar
2002
December
November
Oktober
September
August
Juli
Juni
Maj
April
Marts
Februar
Januar
2001
December
November
Oktober
September
August
Juli
Juni
Maj
April
Marts
Februar
Januar
2000
December
November
Oktober
September
August
Juli
Juni
Maj
April
Marts
Februar
Januar
1999
December
November
Oktober
September
August
Juli
Juni
Maj
April
Marts
Februar
Januar
1998
Årskavalkade