Maj 2008


Et kig i teltet ved En Hyggelig Havefest


30/05-2008
Nedtur for Oldboys
Oldboysholdet spillede i Simmersted i onsdags og fik en ordentlig én på nakken, da kampen endte 0-8. Det kører ikke helt efter planen for holdet lige nu, men vi håber at vende stærkt tilbage næste gang, hvor vi skal spille mod Rødding på udebane.

30/05-2008
Gymnastikinstruktør søges til ØB
Går du rundt med en drøm i maven om at blive instruktør for børn i alderen 6-9 år (0-3 klasse)? Der er lagt op til et mix-hold, som gerne skal indeholde masser af sjov, leg, lette serier og lidt spring. Vi har børnene men mangler en frivillig voksen og gerne 1-2 hjælpere for vinteren 2008/2009 (september til marts).
Vi tilbyder: - Kurser gennem DGI. - Valgfrit hvilken dage du ønsker at trænet holdet. - At I kommer med til en lille opvisning.
Er det noget du kan sige ja til, da kontakt venligst Joan Silberbauer, tlf. 23 72 42 09

28/05-2008
Brænde til Sankt Hans bålet
Landsbyforeningens Sankt Hans fest i Mølby foregår igen i år på engen bag Åvej. Har du brændbart træ til bålet, så kør det gerne ned på pladsen - du skal blot følge skiltet. Træet skal være brændbart og uden søm og jord, og det må ikke være malet eller trykimprægneret. Borde, stole og evt. telt sættes op søndag den 22. juni kl. 13 - så Åvej og Engtoften giv en hånd med. Mvh. Ejgil
 

28/05-2008
Skolelærer genkendt
På skolebilledet fra Ørsted Skole 1957 (se 23/4-2008) har Oksenvad.dk modtaget følgende fra Inga (Jessen) Hansen: Skolelæreren hed Puggaard og var vikar.
Han kom fra Skodborghus hvor han også var kromand.

28/05-2008
Herberg i Stursbøl
Café Ellegaard inviterer til indvielse af Hærvejsherberget i Stursbøl, mandag den 9. juni kl. 19.00. Initiativtager Andreas Blinkenberg vil orientere om projektet Herberger langs Hærvejen og lokalhistoriker Aage Gram tager sig af historien. Vi drikker kaffe, synger en sang og ser på herlighederne.
Alle er velkommen. Se evt. mere på www.cafeellegaard.dk eller www.pilgrimsvandring.dk.

28/05-2008
Storsejr i Skodborg
Endelig blev det til en kamp igen efter 2 mandage uden kamp.
Starten af kampen bar også præg af, at vi lige skulle igang. Efter 10 min. spil startede kampens spiller, Louise Petersen (billedet), et målshow. 5 mål på 20 min. fra hende. Så var det ligesom på plads og det var også stillingen ved pausen. Efter pausen scorede Linda Nehlsen 2, Begitte Haugård og Betina Riis hver 1, samt at Skodborg også fik lavet en enkelt.
Næste mandag kommer Jels på besøg hos os. /ref. Hans Ole Nissen

22/05-2008
Sommerfest i Oksenvad
Bestyrelsen bag Oksenvad Idrætsforening har nu lagt program for årets sommerfest. Der skal spilles en masse fodbold for både små og store og der vil naturligvis
også være gang i boder og forskellige andre ting på pladsen. OIF søger hjælpende hænder, men læs selv meget mere i programmet.

22/05-2008
Det summer i Oksenvad
Børnehaven Brumbassen er et dejligt sted at være barn, med dejlige rummelige inden- og udendørs arealer og engagerede voksne. Vi er en lille børnehave med plads til store armbevægelser. Børnehaven er netop gået i gang med "Projekt Idrætsbørnehave" og personalet skal i nærmeste fremtid gennemgå kurser, der skal bevirke at Brumbassen kan blive en certificeret idrætsbørnehave. Endvidere arbejdes der på, at der skal serveres mad i børnehaven, så vi kan være med til at sikre at kost og bevægelse følges ad. Onsdag den 14. maj havde Brumbassen af dagplejerne fra Sommerstedgruppen. Vi synes det var et rigtigt godt tiltag og dejligt med en masse ekstra liv i børnehaven. Den slags besøg vil vi gerne have mange flere af... Her er nogle billeder fra vores legeplads.
Har du lyst til at høre mere om børnehaven, kan du bl.a. gå ind på: brumbassernesblog.blogspot.com. Med venlig hilsen Forældrebestyrelsen - Lene Hedegaard

20/05-2008
Åbent Hus hos Route 66
Det var ikke kun Havefesten, der kunne trække masser af folk til Mølby i lørdags. Også amerikanerbilklubben Route 66 på Tovskovvej var godt besøgt, idet de havde åbent hus, hvor alle interesserede kunne komme og sparke dæk og spejle sig i kromet på de fede biler der stod linet op på rad og række ved klubhuset.
Arrangementet var godt besøgt og mange af gæsterne trak bagefter ned i engen på Åvej til rock og rul. Se flere billeder her.
(Nu med endnu flere fotos fra Helle).

20/05-2008
En succes bliver lettest en tradition
En Hyggelig Havefest i Mølby i den forgangne weekend, bød på masser af god musik, stemning, hygge og sjov underholdning for børnene. Besøgstallet nåede et pænt stykke op over 400 betalende gæster (børn gratis) og det er udvalget bag Havefesten godt tilfredse med. Økonomien er endnu ikke opgjort, men det forventes at der vil blive et pænt overskud til fordel for legepladsen i Mølby og 4 Fede Feriedage i Oksenvad i sommerferien. Læs og se meget mere her.

16/05-2008
I morgen går det løs...
Tag konen/manden under armen, hiv ungerne med, invitér vennerne eller svigermor og kom ned i engen bag Åvej i Mølby og hør en masse god musik for øregangene. Forberedelserne er i fuld gang og der er lagt op til den helt store fest. Hør bl.a. Dukkedrengene, Blue Night (fra dengang farmor var dreng...), Nutidens Unge og ikke at forglemme: Krummeband fra Guldbageren, samt masser af andre gode bands. Derudover er der masser af aktiviteter for børnene, så det bliver bestemt ikke kedeligt. Se programmet længere nede på siden (30/4) og se også Helle Lorenzens flotte fotos i boksen øverst på siden... Men kom selv i morgen og vær med til at starte en god tradition!

16/05-2008
Bukkejagten starter i dag
Dette gælder også i Oksenvad Præsteskov. Desværre er der nogle mennesker, som åbenbart vælger at overse de skilte der er sat op i forbindelse med jagten, i deres iver for at få luftet hunde i skoven. Desuden luftes hundene uden snor, som altså heller ikke er tilladt, uanset om det er jagttid eller ej. Der er flere jægere der er stødt på hundelufterne og de beder herigennem indtrængende om, at man respekterer skiltningen både for jagt og for at holde hundene i snor.

13/05-2008
Flot pinsegudstjeneste i Gram Slotspark
Vejrguderne var i godt humør og folk strømmede til den fælles gudstjeneste for hele Haderslev Kommune 2. pinsedag i Gram Slotspark. Det var en stor oplevelse at se præster, kor, musikskole og spejdere, få et så stort anlagt arrangement til at løbe så flot af stablen. Sognepræsten fra Gram stod for dagens prædiken, som  bl.a. indeholdt et "rollespil" med Harald Blåtand, Luther m.fl. En sjov og anderledes måde at forkynde pinsens budskab på, blev gjort ved at det blev læst op på mange forskellige sprog, bl.a. Swahilisk, portugisisk, flamsk og såmænd også på synnejysk.

11/05-2008
Krolfspillet godt igang
Oksenvad har en fin krolfbane på hjørnet af Øster Lindetvej og Vadstedvej på Hans Kocks mark, og den bliver benyttet flittigt. Her spilles hver onsdag og på billedet ses Kaj Christensen, Erling Petersen og Evald Nielsen. Er du interesseret i at stifte bekendtskab med spillet, så mød op og prøv at spille med en aften. 

11/05-2008
Nederlag til Øster Lindet
Oksenvad var ellers fint foran i første halvleg, men Øster Lindet fik overtaget kampen og vandt med 4-2. Der var ellers spillere nok at tage af for OIF denne aften - hele 15 stk. var mødt frem - men det rakte ikke til en sejr. Målmand Ole Krab (billedet) stod en flot kamp. Næste kamp spilles onsdag mod Taps på udebane.

06/05-2008
Sejr i første turneringskamp
Efter 2 kampe i JBUs træningsturnering med sejre mod Nustrup på 9-3 og Vedsted på 9-0, var vi klar til første turneringskamp mod Vojens på deres hjemmebane. Der var dejligt vejr, masser af godt humør og vi var klar til at forsvare vores titel som regionsvinder. Set fra sidelinjen så kampen meget rodet ud, men alligevel fik vi tilspillet os en masse chancer. Efter 1. halvleg var stillingen 4-0 til os på mål scoret af Linda Nehlsen og Heidi Hansen med hver to mål. I 2. halvleg rokerede vi lidt rundt på pladserne og der fik vi scoret 3 mål, sat ind af Louise Petersen, dagens anfører, med 2 mål og Anja Christensen med 1 mål. Dagens debutant var Janni Christensen, som også blev kampens spiller med en rigtig god fighter-indsats.

05/05-2008
Masser af fodbold i Kr. Himmelfartsferien
Onsdag aften spillede Oldboysholdet fra Oksenvad mod Hjerndrup og stillingen blev 2-2. Torsdag måtte nogle af spillerne på den igen, idet der var sommerfestfodbold i Øster Lindet. Her skulle spilles 3 kampe og Oksenvad vandt alle sine. Hermed kunne spillerne rejse hjem med en vandrepokal i tasken. Onsdag den 7/5 spilles der mod Øster Lindet på udebane.

Det stod på denne side

2008
April

Marts
Februar
Januar
2007
December
November
Oktober
September
August
Juli
Juni
Maj
April
Marts

Februar
Januar
2006
December
November
Oktober
September
August
Juli
Juni
Maj
April
Marts
Februar
Januar
2005
December
November
Oktober
September
August
Juli
Juni
Maj
April
Marts
Februar
Januar
2004
December
November
Oktober
September
August
Juli
Juni
Maj
April
Marts
Februar
Januar
2003
December
November
Oktober
September
August
Juli
Juni
Maj
April
Marts
Februar
Januar
2002
December
November
Oktober
September
August
Juli
Juni
Maj
April
Marts
Februar
Januar
2001
December
November
Oktober
September
August
Juli
Juni
Maj
April
Marts
Februar
Januar
2000
December
November
Oktober
September
August
Juli
Juni
Maj
April
Marts
Februar
Januar
1999
December
November
Oktober
September
August
Juli
Juni
Maj
April
Marts
Februar
Januar
1998
Årskavalkade