Juni 2008

Oksenvad forside
Oldboys-kamp under sommerfesten i Oksenvad


30/06-2008
Dag 1 - Fire Fede Feriedage
Så kan du følge med i hvad der sker til Fire Fede Feriedage på stadion i Oksenvad i disse dage. Helle Lorenzen har været langs med kameraet og har taget en masse dejlige billeder af ungerne. Der er i år deltagerrekord med 105 tilmeldte børn. Dette kræver et godt planlægningsarbejde og masser af frivillig hjælp fra forældrene. Flere tidligere deltagere, som nu har "overskredet aldersgrænsen", er vendt tilbage som hjælpere, og både store og små hygger sig i hinandens selskab og passer godt på hinanden. Følg med på siden de næste dage og se hvad børnene skal igennem.

28/06-2008
Fire Fede Feriedage
Om kun et par dage, starter årets udgave af Fire Fede Feriedage (FFF). Også i år er det lykkes holdet bag dagene, at stable et godt og sjovt program på benene. Oksenvad.dk vil forsøge at forevige dagene med masser af fotos og historier og har du selv taget nogle sjove/gode/skøre/fantastiske billeder af ungerne, er du velkommen til at sende dem til redaktøren, - ledsaget af lidt tekst. Programmet er omfangsrigt og du kan følge med i de forskellige aktiviteter ved at se mere i  programmet.

25/06-2008
Så kom sejren endelig
Med kun 11 spillere lykkedes det endelig oldboysholdet at få en sejr. Denne gang gik det ud over Stepping, hvor vi vandt 4-2. Vejret og banen var perfekt og et par enkelte tilskuere havde fundet plads på langsiden til at heppe på Oksenvad. Danni Mærsk afløste Ole Krab (brækket hånd!) i målet og Oksenvads mål blev scoret af Kjeld Kisendal 1, Allan Krab 2 og Tom Henriksen 1. Der blev spillet rigtig godt forsvarsspil af Morten, Henrik, Uwe og Jens Jørgen. Så vores plan efter sidste kamp holdt stik denne aften.

25/06-2008
Brumbassen kæmper stadig
Hjælp os med at bevare et fortsat rart og hyggeligt børnemiljø omkring Brumbassen. Vi kæmper stadig for en 0-6 års institution, og for at give politikkerne og Brumbassen et skub i den rigtige retning, har vi brug for jeres underskrift. Hvis I kunne tænke jer at få jeres barn i 0-6 års institution, eller kender nogen der kunne, så se efter opslaget næste gang du handler, eller kontakt: bitsch@ofir.dk. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte børnehaven, hvis du gerne vil se stedet. Tlf.nr. 74 50 43 61.

25/06-2008
Konfirmander fra Oksenvad Kirke 1961
Lise (Jensen) Løbner har sendt et billede til Oksenvad.dk af konfirmandholdet fra Oksenvad Kirke i 1961. Billedet er taget foran kirken og Pastor Rosager står i baggrunden. Kan du kende personerne? Læg mærke til at pigerne ikke blev konfirmeret i hvide kjoler den gang. Hvornår blev skikken med det hvide tøj indført? Har du svar på spørgsmålet, er du velkommen til at skrive til Oksenvad.dk. 29/06: Kirsten (Lorentzen) Christiansen har svaret: ...Pigerne var på selve konfirmationsdagen i hvide kjoler, det indsendte foto er fra før  selve konfirmationen, vel nærmest dette års konfirmander 1961. Tak for svaret.

25/06-2008
Sankt Hans i Mølby
Helle Lorenzen har sendt en masse flotte billeder fra Sankt Hansfesten i Mølby i mandags. Hvis du ikke selv deltog i festlighederne, kan du være med på en kigger her. Der var ca. 35 personer til spisning i teltet og yderligere en snes stykker dukkede op da bålet skulle tændes. Deltog du i en anden Sankt Hansfest i sognet og har du nogle billeder som vi alle må se, kan du sende dem til redaktøren. Husk lidt tekst ved. Mailadressen finder du i venstre side.

 


18/06-2008
Nederlag igen igen
Desværre igen nederlag til Oksenvads Oldboys trods en god første halvleg som endte 1-1. Målmand Ole Krab var skadet efter sommerfestturneringen, og Kjeld Holm og Henrik Thomsen deltes om målmandspladsen. Kampen endte 7-2 til Fjelstrup. Oksenvads mål blev lavet af Tommy og Niels. Anden halvleg bar tydeligt præg af, at spillerne var trætte. Men vi er fuldt opsatte på at "banke" Stepping næste onsdag på hjemmebane.

18/06-2008
Igen storsejr
Mandagens modstander fra Vojens, fik en rigtig dårlig start på kampen. Efter 1 minut var de bagud 1-0. Kampen bød på masser af chancer til os, men "kun" 4-0 til halvleg. I slutningen af halvlegen fik Louise Petersen et skub i ankelen og måtte ud og sunde sig. Efter halvleg kom hun ind igen og med 10 sekunder på banen scorede hun. Kampen endte 7-1 til os./ref. Hans Ole

16/06-2008
Fartkontrol i Mølby
Så har færdselspolitiet været på et kort visit i Mølby. De var i byen torsdag den 12. juni og målte fyraftenstrafikken ved Damvej/Sølvgade midt i byen. Der er kommet en tilbagemelding om, at de fik uddelt en del bøder. Det nøjagtige antal er endnu ikke opgjort. De fik målt nogle "gode" hastigheder. Højst målte hastighed lå på 92 km/t. Hvor hurtigt bliver der mon så kørt i enderne af byen, når man midt i byen måles med over 90 km/t.? Kommunen arbejder fortsat på at finde de gamle målinger og finde ud af om spolerne i asfalten i midtbyen fortsat kan anvendes til hastighedsmålinger. Med politiets kontrol kan der vist ikke herske tvivl om, at hastigheden gennem Mølby desværre ligger over de tilladte 50 km/t.

16/06-2008
Sommerfesten godt overstået
OIF's sommerfest løb af stablen den forgangne weekend og bestyrelsen er ganske godt tilfreds, idet sommerfesten kom ud med et lille pænt overskud. Til fællesspisningen lørdag aften, var der tilmeldt 83 personer. Gæsterne hyggede sig med god mad og opvisning af Couple Dance fra Skærbæk, som viste forskellige cowboydanse a la folkedans. Lidt skår i glæden blev der dog da nogle unge mennesker ikke kunne holde fingrene fra børnehavens legeplads og bl.a. ødelagde en "benzinstander" og andre ting på området. Nåede du ikke selv med til sommerfesten eller vil du gerne se billeder fra dagene, kan du kigge med her.

15/06-2008
Krolf i Lerte
Hver mandag fra klokken 18.00 er der mulighed for at spille krolf i Neder Lerte. Alle er velkommen.
Få dig et slag krolf samtidig med at du snakker med din nabo om verdenssituationen. Kender du ikke noget til krolf, er du stadig velkommen. Der vil altid være nogle der kan vise og forklare dig spillet. Fotoet til venstre m.m. kan ses her i stor format.

11/06-2008
Sommerfesten skydes i gang i morgen
Så er det i morgen at Oksenvad Idrætsforenings sommerfest starter. Der er masser af fodbold på programmet både torsdag, fredag og lørdag. Lørdag er der også børnekræmmermarked fra kl. 11-14 og tilmelding kan nås endnu til Randi på 40 61 41 25. Lørdag aften er der fællesspisning i teltet. Her kan nydes helstegt pattegris med tilbehør for kun kr. 50,-/voksne og kr. 30,-/børn u/14. Husk tilmelding til Jan på 78 78 30 24 eller 30 95 48 76. Fra kl. 20 viser Couple Dance flot par-dans, du kan nyde de flotte western-dragte og høre rigtig god countrymusik. Så kom ned i teltet kl. 17.30 og få en hyggelig aften med alle dem du kender!

11/06-2008
Ud af vinduet er ikke væk
På redaktørens morgentur med hunden, blev der på vejstrækningen fra Solwang til Aktieskoven - en strækning på ca. 1 km. - fundet ikke mindre end 8 tomme øl/sodavandsdåser! Det samme gør sig gældende på de andre veje her på Oksenvad Mark/Hede, hvor der dagligt kan ses dåser ligge og flyde i vejkanten. Hvis det er fordi man er skabsdranker eller lige vil nyde en stille håndbajer i bilen i sommervarmen og ikke slæbe affaldet med hjem til lillemor, så er det ikke nogen god ide bare at smide det ud af vinduet. Følgerne kan være fatale når dåserne lander på markerne. Her snittes græs og korn til ensilage, dåserne ryger også med og så er der ikke lang vej til at ko nr. 621 har spist sit sidste måltid. Så næste gang du drøner ud og nyder naturen på heden, så står der en skraldespand på P-pladsen ved Præsteskoven og én ved vigepladsen ved Slevad Bro. Brug dem og skån os andre og dyrene for svineriet i naturen!

10/06-2008
Sejr i top-opgør
Der var disket op til vaskeægte top-opgør i Stepping mandag aften. Begge hold havde maksimum point, men MEGET hård og kort bane gjorde det svært at få spillet til at flyde og tilspille sig de store chancer. Rigtig mange indkast/hjørnespark blev det til i kampen. Men alligevel blev det til et målrigt opgør. Kampen endte 6-2 til Oksenvad. Målscorerne blev Louise Petersen med 2 mål, Linda Nehlsen med 2 mål (ét af dem på et fremragende frisparksmål), Heidi Hansen med 1 mål og et selvmål af Stepping. Kampens spiller blev denne aften Linda Nehlsen. /ref. Hans Ole Nissen

10/06-2008
Hastighedsmålinger
Farten gennem Mølby på Tovskovvej er alt for høj, og derfor har medlem af Landsbyforeningens bestyrelse Peter Horsbøll Møller,  haft kontakt til kommune og politi med ønske om at få foretaget hastighedsmålinger i Mølby. Politiet har noteret Mølby på listen over byer hvor der skal foretages målinger, men de kan endnu ikke sige noget om hvornår kontrollen vil blive gennemført. Kommunen overvejer også at tage Mølby med i en række målinger, som vil blive gennemført indenfor den nærmeste fremtid. Samtidig vil de undersøge om spolerne i vejen midt i byen fortsat kan anvendes til en hastighedsmåling. Generelt har Haderslev Kommune ikke midler til at lave trafikale hastighedsdæmpende foranstaltninger.

09/06-2008
Oksenvads oldboys spillede mod tophold
Trods nederlag til topholdet Rødding (2-5), blev der spillet en god kamp på udebane. Der blev lagt en ny strategi af Johannes Petersen, som skulle forbedre holdets opdækning. Dette lykkedes ret godt, - men dog kun for kortere perioder. Så der er stadig meget at arbejde på fremover for holdet. På onsdag spilles mod Sommersted - så kom og oplev et rigtigt lokalopgør. Aftenen sluttes af med salg af grillpølser.

06/06-2008
 
Hidsig politijagt endte på Oksenvad Mark
Torsdag aftens politijagt på en mand i en rendegraver, endte efter adskillige skud ud for Fam. Kjeldsens gård på Oksenvad Mark. En lokal mand havde ikke lyst til at tale med politiet ved Sommersted, hvorefter han påkørte politibilen og forsvandt sin vej. Mere politi blev tilkaldt og man fandt igen frem til manden, som fortsatte sin vanvittige kørsel ud over sletterne. For at bringe ham til standsning, valgte politiet at affyre ikke mindre end 36 skud og pebersprayen kom også i brug. Manden blev anholdt på stedet og skulle efterfølgende undersøges for alkoholpåvirkning. Mange lokale troede, at der var lerdueskydning eller fyrværkeri  men der var altså en helt anden årsag til skyderiet. Redaktøren nåede ikke at få taget billeder af rendegraveren, idet den blev afhentet af Falck sidst på natten til fredag.

03/06-2008
Sejr i lokalopgør
Mandag aften på eget græs tog vi i mod Jels' damehold. Kampen startede meget rodet og vi kunne ikke få lavet det første mål.
Midtvejs i første halvleg, kom der så alligevel hul på "bylden". Kampen endte 7-0 til Oksenvads damer. Målscorerne denne aften blev: Linda Nehlsen 3, Louise Petersen 2, Anja Christensen og Begitte Haugård hver 1. Kampens spiller blev Mette Løbner. /ref. Hans Ole Nissen.

01/06-2008
Endeligt program til sommerfesten
Oksenvad Idrætsforening har nu lagt deres endelige program op for festdagene - den 12., 13. og 14. juni 2008. Du kan se det her. Som nyt tiltag i  år kan nævnes, at der lørdag fra kl. 11.00 - 14.00 er børnekræmmermarked. Så hvis børneværelset skal ryddes op - og måske fyldes med noget nyt - er her chancen for at gøre en god handel for alle børn.

Det stod på denne side

2008
Maj
April

Marts
Februar
Januar
2007
December
November
Oktober
September
August
Juli
Juni
Maj
April
Marts

Februar
Januar
2006
December
November
Oktober
September
August
Juli
Juni
Maj
April
Marts
Februar
Januar
2005
December
November
Oktober
September
August
Juli
Juni
Maj
April
Marts
Februar
Januar
2004
December
November
Oktober
September
August
Juli
Juni
Maj
April
Marts
Februar
Januar
2003
December
November
Oktober
September
August
Juli
Juni
Maj
April
Marts
Februar
Januar
2002
December
November
Oktober
September
August
Juli
Juni
Maj
April
Marts
Februar
Januar
2001
December
November
Oktober
September
August
Juli
Juni
Maj
April
Marts
Februar
Januar
2000
December
November
Oktober
September
August
Juli
Juni
Maj
April
Marts
Februar
Januar
1999
December
November
Oktober
September
August
Juli
Juni
Maj
April
Marts
Februar
Januar
1998
Årskavalkade