Maj 2009


Oksenvad forside
Der er masser af gode klatretræer i præsteskoven.
Træet hér blev afprøvet af Anna Krab og Søren Chr. Holm.

 


30/05-2009
Tag med ØB på tour
ØB indkalder til cykeltur for hele familien den 7. juni. På turen går vejen bl.a. forbi klokkemuseet i Over Lerte hvor der vil være en rundvisning, men læs selv mere på opslaget fra foreningen her.

27/05-2009
Programmet til OIFs sommerfest er klar
Bestyrelsen for Oksenvad Idrætsforening har netop offentliggjort programmet for dette års sommerfest på stadion i Oksenvad. Sommerfesten vil løbe af stablen den 12. og 13. juni og igen i år er hele familien i højsæde; der er således masser af lege-aktiviteter og fodbold for børnene, senior-/oldboysfodbold for de voksne og gaderundbold for hele familien. Lørdag aften sluttes der af med fællesspisning på pladsen, men læs selv hele programmet her.

23/05-2009
Havefesten veloverstået
Torsdag var Mølby på den anden ende, da 2. udgave af En Hyggelig Havefest løb af stablen. Rigtig mange mennesker havde fundet vej til Engtoftens legeplads og alle nød den gode musik og de dejlige omgivelser som omkransede festpladsen. Vejrede artede sig rimeligt godt, -dog fald der ind under aften en byge, men folk stimlede bare  sammen i telte og under paraplyer og hyggede sig hvor de fandt ly. Alt i alt var det en vellykket dag og arrangørerne skal have stor ros for det kæmpe arbejde de har gjort, for at vi alle kunne have en hyggelig dag med vores unger, og hvor mange "gamle" bekendte blev genset. Se stemningsbilleder fra havefesten 2009 her.

20/05-2009
The Classic Malts Selection
Fredag d. 29. maj afholder Oksenvad Whiskylaug den næste smagning. Som tidligere omtalt er omdrejningspunktet denne gang The Classic Malts Selection. Denne gang vil vi smage på whisky fra følgende destillerier: Caol Ila, Cardhu, Clynelish, Cragganmore, Dalwhinnie, Glen Elgin og Glenkinchie. Vi starter kl. 20 med lidt tapas og øl og går efterfølgende over til whiskysmagningen. Prisen for deltagelse vil ligge mellem 150,- og 200,- afhængig af endeligt deltagerantal. Der er stadig mulighed for at tilmelde sig. Tilmelding kan ske til oksenvadwhisky@lockheed.dk.

20/05-2009
Opstilling til havefesten i fuld gang
Gæve folk fra Mølby og omegn er i disse timer i fuld gang med at stille op til morgendagens Hyggelige Havefest. Helle Lorenzen har været på pladsen i aften og taget en række billeder fra opstillingen, hvor bl.a. musikscenen var stillet op og børnescenen var under opbygning. Du kan se dem her.

20/05-2009
Mølby får tilbudt YouSee
Mølby Antenneforening har gennem længere tid undersøgt, hvorledes man bedst kan tilbyde fremtidens TV til sine medlemmer, når det analoge signal lukker den 31. oktober. På tirsdag den 26. maj kl. 19:30 skal det derfor afgøres på en ekstraordinær generalforsamling på Mølby Kro om løsningen hedder YouSee, som bestyrelsen anbefaler. Som en konsekvens af det skal MAF nedlægges, og det kræver, at 3/4 af samtlige medlemmer stemmer for forslaget. Alle beboere i Mølby er i øvrigt velkommen til at møde frem for at høre hvad YouSee tilbyder - uanset om man er medlem. Læs mere om Mølby Antenneforening.

17/05-2009
Åben hus hos Route 66
Lørdag var der åben hus hos Route 66 i Mølby. Flere hundrede mennesker var mødt op for at beskue de flotte biler. Og der var rigtig mange biler at kigge på. Vejret tegnede ikke til at blive det bedste, men ved åbningen kl. 13 gav det tørvejr, hvilket nok også har været med til at hæve besøgsantallet. I baghaven blev der solgt pølser, øl og vand og indendøre var der arrangeret loppemarked for børnene. Vil du se flere fede amerikanerbiler, klikker du bare her.

17/05-2009
Cykeltur med Landsbyforeningen
I dag søndag afholdt Landsbyforeningen den årlige cykeltur for hele familien. Turen gik fra Oksenvad gennem Mølby og ud til Præsteskoven i Oksenvad. Her blev der for et par år siden bygget et shelter på en såkaldt Pilgrimsrute, som var målet for ruten. Inden madpakkerne kunne nydes, blev forsamlingen vist lidt rundt i skoven af Kjeld Holm, som bl.a. kunne fortælle lidt om at skoven i løbet af dette år vil blive opmålt både mht. sti-/vejsystemet og om hvilke kulturer der er plantet i de forskellige parceller. Ca. 25 personer deltog i cykelturen og til næste år arrangeres turen af Randi og Ole Krab, samt Kjeld og Charlotte Holm. Se flere billeder fra turen her.

17/05-2009
Kræftens Bekæmpelse gik
Torsdag aften var der gåtur på Oksenvad Hede, arrangeret af Kræftens Bekæmpelses Vojens-afdeling. Mellem 40 og 50 personer var mødt op for at gå i den gode sags tjeneste. Turen var på ca. 6,5 km og aftenen sluttede af med kaffebord på Oksenvad Gl. Skole. Pga. det store fremmøde forventes det at også næste år vil der blive arrangeret en tur fra Oksenvad - måske med den nye del af Grønnevej. Se flere billeder her.

17/05-2009
Oldboys-sejr igen
Oksenvad er inde i en stime, idet Taps blev besejret 4-0 onsdag aften på udebane. Forsvaret ved Kenn Lund, Morten Bræå og Henrik Thomsen sørgede for at holde bolden væk. Midtbanen ved Karl Hansen, Jan Henriksen og Jens Jørgen Kjeldsen lagde op til angrebene som lavede de fire mål. Aftenens målscorere blev Tom Henriksen (foto) med 2 mål, Jeppe Juhl og Uwe Jensen med hver 1 mål, assisteret af Kedde Pabst og Kjeld Kisendal.

17/05-2009
Fire Fede melder fuldt hus
Allerede torsdag i denne uge, kunne arrangørerne af Fire Fede Feriedage melde fuldt hus. Tilmeldingsskemaerne blev delt ud sidste onsdag, men det tog altså kun godt en uge at nå op på de 100 børn, som er loftet for arrangementet. Der er oprettet venteliste men man skal nok ikke regne med at komme ind på afbud, da børnene der er tilmeldt,  som regel holder godt fast i den plads de har fået. Så måske bedre held næste år.

10/05-2009
Krolfbanen holdt rejsegilde
Onsdag aften var der mange fremmødte på krolfbanen i Oksenvad idet der både var spilleaften og rejsegilde på det ny klubhus på banen. Aftenen startede med et par runder krolf og der kom en del vimpler, fra de besøgende, som skulle sættes op. Og som det sig hør og bør til et rigtigt rejsegilde, var der varme pølser samt øl og vand til alle. Du kan se flere billeder fra aftenen her.

10/05-2009
En Hyggelig Havefest
Sidste års udgave af En Hyggelig Havefest, viste sig på næsten samtlige punkter at være en stor succes. Denne succes forsøges igen i år den 21. maj kl. 14-24 og man håber derved at skabe en tradition i Mølby. En dag med underholdning for store og små og masser af god musik til ørerne. Festpladsen er i år flyttet til legepladsen i Mølby (mellem Engtoften 14 og 16). Der er sammensat et bredt program og du kan læse meget mere om de forskellige bands på havefestens egen hjemmeside.

06/05-2009
Endelig sejr
Onsdag aften var Simmersted på besøg på Oksenvad Stadion. Hjemmeholdet havde ikke den store selvtillid inden kampen, men men men Oksenvad voksede i løbet af kampen og kom foran 2-0 ved Kenn Lund og Jeppe Juhl. Der blev kæmpet og råbt som aldrig set, så en reducering til 2-1 kunne ikke forhindre at sejren endelig kom i hus.

06/05-2009
Gåtur på Oksenvad Hede
Den 14. maj kl. 19.00 er der gåtur fra Oksenvad Gl. Skole ud over Oksenvad Hede. Aftenen er arrangeret af Kræftens Bekæmpelse samt Rita og Jens Juhl, Jegerup. Gebyr er 30,- som inkluderer kaffe og kage. Sponsorer: Spar Sommersted og Bageren i Sommersted. Alle er velkomne til at deltage og samtidig støtter man arbejdet i Kræftens Bekæmpelse.

06/05-2009
NU er det nu!
Der var stor glæde på skolen i Sommersted i dag, da arrangørerne af Fire Fede Feriedage var rundt med tilmeldingssedler. Igen i år vil der være plads til max. 100 børn på Oksenvad Stadion, så det er med at være hurtig på aftrækkeren hvis dit barn skal tilmeldes de Fire Fede Feriedage i den første uge af sommerferien. Der er ganske vist sidste tilmeldingsdato den 20. maj hos Randi Krab - via den udleverede seddel eller du kan hente den her - men traditionen tro bliver der formentligt hurtigt udsolgt. Så kom ud af starthullerne og giv dit barn den bedste start på sommerferien!

03/05-2009
Hejls-Oksenvad Oldboys
Med nul point på kontoen, var der store forventninger til onsdagens kamp mod Hejls, trods flere afbud. Vi havde "købt" en ny spiller fra Sommersted - Kenn Lund. Hejls kom foran 1-0 på et heldigt mål, derefter reducerede Jeppe Juhl til 1-1, og selv om vi havde det meste af spillet med mange chancer, scorede Hejls i sidste minut til 2-1. ØV!

03/05-2009
Rejsegilde i klubhuset
Det ny klubhus til krolfspillerne i Oksenvad er ved at tage form og der arbejdes ihærdigt på at der kan afholdes rejsegilde onsdag aften - den 6. maj - ca. kl. 20.00. Alle som har lyst til at besigtige klubhuset og hilse på håndværkerne er velkommen denne aften. Og mon ikke der kan blive plads til et slag krolf?

02/05-2009
Den Gyldne Krolfkugle
Så er programmet for "Den Gyldne Krolfkugle" i Lerte på plads. Arrangementet afvikles over 3 dage i juni måned og der er noget for alle aldersklasser. Er du ikke krolfspiller men har du lyst til at prøve kræfter med sporten, spilles der hver mandag aften fra kl. 18 og indtil mørkets frembrud. Programmet kan ses her.

Det stod på denne side

2009
April
Marts
Februar
Januar
2008
December
November
Oktober
September
August
Juli
Juni
Maj
April

Marts
Februar
Januar
 
2007
December
November
Oktober
September
August
Juli
Juni
Maj
April
Marts

Februar
Januar
2006
December
November
Oktober
September
August
Juli
Juni
Maj
April
Marts
Februar
Januar
2005
December
November
Oktober
September
August
Juli
Juni
Maj
April
Marts
Februar
Januar
2004
December
November
Oktober
September
August
Juli
Juni
Maj
April
Marts
Februar
Januar
2003
December
November
Oktober
September
August
Juli
Juni
Maj
April
Marts
Februar
Januar
2002
December
November
Oktober
September
August
Juli
Juni
Maj
April
Marts
Februar
Januar
2001
December
November
Oktober
September
August
Juli
Juni
Maj
April
Marts
Februar
Januar
2000
December
November
Oktober
September
August
Juli
Juni
Maj
April
Marts
Februar
Januar
1999
December
November
Oktober
September
August
Juli
Juni
Maj
April
Marts
Februar
Januar
1998
Årskavalkade