Juni 2009


Oksenvad forside
Fra Den Gyldne Krolfkugle i Lerte.


30/06-2009
Dag 2 med overraskelse
Anden-dagen ved Fire Fede Feriedage fortsatte med bygning af sæbekassebiler og masser af sjov og leg på stadion i Oksenvad. Igen i dag var det super vejr og dette gav da også anledning til adskillige vandkampe. Som noget nyt var der opstillet en kæmpe hoppeborg og over middag fik børnene - som overraskelse - besøg af to boldjonglører, som er henholdsvis dansk og  hollandsk mester. Helle Lorenzen var igen på pletten og fik taget en masse friske billeder af ungerne, så du kan følge dem her.

29/06-2009
Fire Fede Feriedage er i fuld gang
I dag gik starten for den 6. udgave af Fire Fede Feriedage på Oksenvad Stadion. 100 børn fra børnehaveklasse til 7. klasse er tilmeldt og det er max. deltagerantal. På et tidspunkt var der 15 børn på venteliste til arrangementet, som er blevet noget af et tilløbsstykke. Det helt store hit i dag var, at bygge sæbekassebiler og her var både piger og drenge i gang med hammer og sav. Derudover havde DGI lavet en bane hvor børnene bl.a. kunne gå armgang i noget tov der var spændt ud mellem træerne og gå med bind for øjnene gennem skoven. En udfordring der var overvældende for selv de store unger. Sidst på eftermiddagen dukkede to spillere fra Sønderjyske op. Du kan følge Fire Fede Feriedage her på Oksenvad.dk hver dag og se masser af stemningsbilleder...

28/06-2009
Den Gyldne Krolfkugle blev godt afviklet
Den gyldne Krolfkugle i Lerte blev afviklet sidste weekend med nogenlunde vejr om fredagen og godt vejr om lørdagen. 24 par dystede i disse 2 dage om pokalerne. De afsluttende finaler blev spillet på den nye bane 3 som er blevet lavet specielt til dette arrangement. Vinderne blev: A-Finale:  Anne Grethe Pedersen og Niels Chr. Paulsen. B-Finale:  Heidi Pedersen og Tommy Pedersen. Finale Ungdom: Christian Nissen og Rasmus Thomsen. Så ingen af sidste års vindere præsterede at vinde pokalen igen! Læs og se mere her...

25/06-2009
En epoke slutter til næste år
Politikkerne i udvalget for Børn og Familie har vedtaget følgende: Pr. 1. september 2009 bliver Børnehaven Brumbassen lagt sammen med børnehaven i Simmersted og de to i Sommersted, således at der bliver én leder og én fælles bestyrelse. Der skal nybygges/ombygges til én ny institution på Kirkevej til samtlige børn i området og denne forventes færdiggjort i 2010. Der arbejdes allerede nu positivt på tværs af de berørte institutioner hvor man har udpeget en styregruppe. Dette betyder en lukning af institutionen i Oksenvad og en epoke slutter derved. Et interessant spørgsmål bliver så: hvad skal der ske med bygningerne? Kommunen har stadig vedligeholdelsespligt i form af en driftsaftale med Oksenvad Sogns Aktivitetscenter. Har du en god ide eller en kommentar så skriv ind til debatten på Oksenvad.dk. (Uhensigtsmæssige indlæg/anonyme indlæg vil blive slettet)!

25/06-2009
Sankt Hans aften i Mølby
"En flot solskinsaften, hvor vinden havde lagt sig stille over Mølby, kunne vi trække ca. 105 store og små til bål og hygge. Der var salg af øl, vand og pølser med brød, som kunne nydes ved opstillede borde. En stor flok børn fik udleveret fakler og gik fra kroen til bålet. De var meget dygtige og dybt koncentrerede. Bålet brændte flot og trods bålets larm og varme blev der sunget godt med på Midsommervisen og Du Danske Sommer. Helle Lorenzen tog nogle flotte billeder. Trods mangel på båltale blev der valgt arrangør til næste år: Damvej/Sølvgade, formænd Danni og Karina Mærsk Lauridsen". Således udtaler Randi Krab.

24/06-2009
Sankt Hans fest i Ørsted
Ca. 80 mand var mødt frem til Skt. Hans i Ørsted. Nogle deltog i grill-arrangementet forinden og andre kom først til selve bålet. Ud over grill-arrangementet var der rundbold, fakkeloptog gennem byen, bål, og båltalen blev holdt af Jan Tonnesen, som både talte om det nære i livet, og den globale verden og hvordan man så sig selv i forhold til det. 4 hekse var lavet af forskellige børn fra byen, som blev præmieret, og efterfølgende brændt af på bålet.

22/06-2009
Gymnastikinstruktør søges til ØB
Går du rundt med en drøm i maven om at blive instruktør for børn i alderen 6-9 år (0-3 klasse)? Der er lagt op til et mix-hold, som gerne skal indeholde masser af sjov, leg, lette serier og lidt spring. Vi har børnene men mangler en frivillig voksen og gerne 1-2 hjælpere for vinteren 2009/2010 (september til marts). Vi tilbyder:
- Kurser gennem DGI. - Valgfrit hvilken dage du ønsker at trænet holdet. - At I kommer med til en lille opvisning. Er det noget du kan sige ja til, da kontakt venligst Joan Silberbauer, tlf. 23 72 42 09.

15/06-2009
Veloverstået sommerfest
I den netop overståede weekend var der sommerfest i Oksenvad Idrætsforening. Fredag lagde ud med fodbold hvor 5 hold dystede mod hinanden (se resultatet på næste side). Aftenen sluttede af i det nyindkøbte telt som var fyldt til randen. Lørdag lagde ud med børnefodbold om formiddagen (er der nogen der har billeder fra dette, må de gerne mailes til redaktøren). U10 Drenge spillede 2-2 og måtte ud i straffespark, først 5 spark til hver som endte med 3 mål til hvert hold, så et skud til hvert hold indtil der var en der brændte. Og da gik det galt for Oksenvad og Jels endte med sejren. Børn og voksne var helt oppe at køre, så det var helt kanon. Over middag var der gaderundbold og her løb FT Dreamteam af med sejren. Sommerfesten sluttede traditionen tro af med fællesspisning. Denne gang dog i gymnastiksalen. Se fotos fra dagene her.

15/06-2009
Sankt Hans i Ørsted
Også i Ørsted skal heksen, eller rettere sagt heksene, futtes af til Sankt Hans. Alle børn opfordres til at komme med deres helt egen heks til bålet og den bedste heks vil blive kåret hen på aftenen. Læs mere her om hvad der skal ske.

11/06-2009
Tre på stribe
Oksenvad Oldboys er tilbage i stimen. Hjerndrup blev slået 3-2 og Rødding ligeledes med 3-2 i de to foregående kampe. I går aftes tog vi så hul på anden halvdel af turneringen, hvor vi mødte Øster Lindet. Oksenvad kom foran 1-0 ved Tom Henriksen. Øster Lindet udlignede med et velplaceret skud fra Iver Ottesen, men så slog Oksenvad igen til 2-1 ved Tom Henriksen og 3-1 ved Jeppe Juhl (billedet). Oksenvad har nu 10 point. Topscorer er Jeppe Juhl med hele 9 mål, Tom Henriksen 4 mål, Kenn Lund, Uwe Jensen og Peter Aagaard med hver 1 mål.

08/06-2009
Sankt Hans i Mølby
Mølby indkalder til Sankt Hans bål tirsdag den 23. juni på Åvej i Mølby. Det bliver ikke det store arrangement i år eftersom det er en hverdag og de fleste skal arbejde og i skole dagen efter. Men der skal alligevel være plads til et par hyggelige timer ved bålet. Arrangørerne efterlyser en båltaler, så hvis du har lyst eller kender en der bare kan det dér, så henvend dig til Ole og Randi Krab. Se opslaget her.

02/06-2009
Whiskysmagning
Oksenvad Whiskylaug afholdt deres anden whiskysmagning fredag aften. Der var 11 deltagere, som alle havde en forrygende aften. Aftenen startede med lidt tapas og øl. Peter Horsbøll Møller gennemgik kort hver enkelt whisky, hvorefter den blev smagt og whiskyerne blev livligt diskuteret. De sidste fire whiskyer skulle man ud fra en smagscirkel vurdere hvilke smagsnuancer whiskyen havde. Dette skabte en god snak om hver af whiskyerne. Det var dog svært at fange alle nuancerne - og nogle gange blev der også ramt forbi. Caol Ila blev valgt som aftenens favorit. Dog var der også enighed om at Clynelish, Cragganmore og Dalwhinnie var rigtig gode whiskyer. Næste arrangement er flyttet en uge frem til den 21. august og her skal vi smage de sidste 6 whiskyer i The Single Malt Selection. Der vil også være mulighed for at smage de whiskyer, som vi gennemgik i fredags.

02/06-2009
Revideret program til Den Gyldne Krolfkugle
Der er kommet ændringer til vores program med Den Gyldne Krolfkugle i Lerte. Den kører således kun over 2 dage, den 19 og 20 juni. Og ikke som før nævnt over 3 dage. Det ny program findes her.

Det stod på denne side

2009
Maj
April
Marts
Februar
Januar
2008
December
November
Oktober
September
August
Juli
Juni
Maj
April

Marts
Februar
Januar
 
2007
December
November
Oktober
September
August
Juli
Juni
Maj
April
Marts

Februar
Januar
2006
December
November
Oktober
September
August
Juli
Juni
Maj
April
Marts
Februar
Januar
2005
December
November
Oktober
September
August
Juli
Juni
Maj
April
Marts
Februar
Januar
2004
December
November
Oktober
September
August
Juli
Juni
Maj
April
Marts
Februar
Januar
2003
December
November
Oktober
September
August
Juli
Juni
Maj
April
Marts
Februar
Januar
2002
December
November
Oktober
September
August
Juli
Juni
Maj
April
Marts
Februar
Januar
2001
December
November
Oktober
September
August
Juli
Juni
Maj
April
Marts
Februar
Januar
2000
December
November
Oktober
September
August
Juli
Juni
Maj
April
Marts
Februar
Januar
1999
December
November
Oktober
September
August
Juli
Juni
Maj
April
Marts
Februar
Januar
1998
Årskavalkade